• New
EELHOE Collagen Boost Серум против Стареене, EELHOE Серум против Стареене, Eelhoe Collagen Boost Стареене Серум Против бръчки Серум за корекция на кожни дефекти (2 бр.)

EELHOE Collagen Boost Серум против Стареене, EELHOE Серум против Стареене, Eelhoe Collagen Boost Стареене Серум Против

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

EELHOE Collagen Boost Anti-Aging : серум против Стареене Collagen Boost Задържа влагата, стимулира производството на колаген, изсветлява кожата и възстановява повреди, което го прави идеална анти-ейдж серум Collagen BoostVoletas Collagen Booster : Серум за премахване на бръчки може да реши проблемите на стареене на кожата, като фини линии и гънки, пачи крак, сухота, тусклость на кожата, сенилна плака или неравномерно цвета на кожата и т. Естествени съставки : Voletas Collagen Boost Serum е изработена от висококачествена смес от органична формула на водна основа, която е подходяща за всеки тип кожа.Тя за борба с колаген серум : серум против Стареене Voletas Collagen Boost има увлажняющей и избелваща формула, която помага на кожата да бъде хидратирана, достатъчно блестяща и здрава.Серум за укрепване на колаген : Серум за укрепване на колаген, подобрява еластичността на кожата, възстановява текстурата на кожата, овлажнява, не липнет и бързо се абсорбира.Функция анти-ейдж серум EELHOE Collagen Boost : 1. Може да се използва както през деня, така и през нощта. Сотрите на бръчките и фините линии. Еластичност и хидратация на лицето.Параметри : нето Съдържание : 30 мл Срок на годност : 3 г. (за постигане на ефект, моля, продължавайте да го използвате и не по-малко от 2 месеца) Помещение включва : 2/3/5 x серум против стареене EELHOE Collagen Boost Забележка : Възможни са отклонения в размерите от ръчен измерване.Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Основни свойства

Net Content:
30ml
Shelf life:
3 Years
(In order to achieve the effect, please keep using it for at least 2 months):
Package Includes:
2/3/5 x EELHOE Collagen Boost Anti-Aging Serum
Note:
Please allow measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.:
  :

Избор на купувачи

Новини