• New
Kisangel 2 бр., Аксесоари за Момичета, Дъвка, Червени Тайна, Детски Тюрбан, Празнична Прическа за Коса, Ленти на Главата, Еластична Бежовата Превръзка от неопрен за Новор?

Kisangel 2 бр., Аксесоари за Момичета, Дъвка, Червени Тайна, Детски Тюрбан, Празнична Прическа за Коса, Ленти

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Цветя лъкове за момиченце : най-леката и най-безопасният избор за лек на главата на вашето бебеС този аксесоар за коса детето ви ще изглежда още прелестнее.Детска цветна лента за коса : Ярки цветове, красив цветен дизайн, ще прославят вашия празничен костюм.Превръзка от неопрен за коса с бантиком за новородени : използвайте тази добра превръзка за създаване на незабравими мигове за вас и вашите деца.Превръзка от неопрен за коса с бантиком за бебета : Превръзки са изработени от безопасни и удобни материал, могат да останат на главата, без дискомфорт.Превръзка на главата за новородени : превръзка на главата с цветя модел за младите момичета, е добър подарък за всякакъв повод, едно парти по случай рождения ден и семейни снимки.Списък на опаковки 2 x превръзка на главата Особености - Изработени от найлон, удобни в чорап.С дизайн във формата на слънчева цвете, стилен и уникален. - Най-леката и най-безопасният избор за лек на главата на вашето дете.С този аксесоар за коса детето ви ще изглежда още прелестнее. - Идеално за всеки повод.Изберете костюм за вашето дете. - Хубава превръзка на главата от качествени материали и красив дизайн - най-добрият избор за вашия. -Размер : 6,00 X5,00 X0,20 см /2,36 X1,97 X0,08 инча. - Тези превръзки за главата за новородени очарователни и сте очарователен, перфектни аксесоари за коса, детски превръзка на главата за момичета, модерен дизайн и красив външен вид. -Материал : найлон Информация за стоки Новородено превръзка на главата с лък Красива превръзка на главата, подходяща за различни дрехи и рокля на вашето дете. превръзка на главата за новородено Тези превръзки за коса за деца зашеметяващ, красиви и фантастични. детска превръзка на главата с лък Подходящ за коледното парти, детски душ, рожден ден и т., Детска превръзка на главата с цвете удобно в чорап, отличен за детски фризьорски салони, насладете се на очарованието, което те придават на вашето дете.

Основни свойства

Избор на купувачи

UXELY Детско Кърпа от Коралов Руно За Новородено, Хавлии за Баня с Качулка за Момичета, Бебета, Новородени Момчета, Деца (Тигър,Размери:

BGN 5.86

Материал : Сверхмягкий коралов руно, перфектен, мека, топла и впитывающий влагатаНайдобрият подарък за �

Новини