• New
TOYANDONA Чанта За детска Баня Седалка За Новородени Възглавница За Къпане на Бебе Бебешка Храна Детска Седалка Подложка За Детска Баня, Бебешка Храна Детска Седалка в?

TOYANDONA Чанта За детска Баня Седалка За Новородени Възглавница За Къпане на Бебе Бебешка Храна Детска Седалка Подложка

Оценка на продукта:
BGN 7.40

Сума
В магазина

Пръстен за детска баня - Позволява регулиране на дължината на окото, за душата, за контрол на дистанцията дете до повърхността на водатаДетската седалка за вана -устойчива на плъзгане дизайн осигурява сигурността на бебето и позволява на сърцето да се отпуснете по време на къпане на бебето.Поддържа подложка за къпане-устойчива на плъзгане възглавница за детска баня, подходящ за всички бани и е подходящ за бебета и новородени.ПОСТАВКА за вана за бебета - Това е седалката за вана е отлична подкрепа на дете, когато сте в състояние да се съсредоточи върху процеса на къпане, а също така ще бъдат свободни ръце, за да си поиграем с него.Сетчатое седалка за детска баня-фиксирана повърхност под формата на окото и за душата, здрава и устойчива на плъзгане, по-добре е подходящ за нежна главата и гърба на бебето, позволява на вашето бебе да се насладите на приятно времето за къпане.Списък на пакетите 1 x метална мрежа за детска баня Характеристики -Цвят : син стол за детска баня -Размер : 57,00 X57,00 X3,00 см / 22,40 X22,40 X1,18 инча мрежа за защита на детската баня. -Материал : чист памук, mesh мрежа за къпане на бебето - мрежест материал, внимателно да въздейства върху деликатната кожа на детето, седалки за вана за бебета. - Наклон държи детето в сигурна и удобна позиция по време на къпане, поддържане подложка за къпане. - Устойчива на плъзгане възглавница за детска баня, подходящ за всички бани и подходящи за къпане на бебета и сеточек за новородени. - Един добър помощник за вас, за вашето дете е комфортно и щастливо време на къпане. - Дължина на ключалката може да се регулира по желание, това е гъвкав и удобен мрежа за душата на детето.Описаниетоваров Възглавница за вана за новородено, Това ще бъде добър помощник на детето в вземането на душ.мрежа за душ за бебета Ако търсите мрежа за прашка за детска баня надежден качество, аз ще ви кажа, че нашата мрежа ще бъде най-добрия избор.мрежа за вана за новородени Ние използваме чист памук и мрежест материал, така че можете да я остави за известно време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини