• New
3 БР. Детска четка за Зъби YAFIYGI с пальчиками до 12 месеца, не съдържаща Бисфенол А, за почистване на зъбите при прорезывании - Четка за бебета, деца и Капаци, Меки детски

3 БР. Детска четка за Зъби YAFIYGI с пальчиками до 12 месеца, не съдържаща Бисфенол А, за почистване на

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Високо качество】 детска четка за зъби за отпечатъци, произведени от хранително-течен силикон, чиста и гигиеничная, мек, подходящ за отпечатъци, чиста, без задънена улица, сигурна и бережная се грижат за здравето на устната кухина на бебето 【Многофункционална】 детска четка за зъби за отпечатъци може да се разглежда като четка за зъби с двойно предназначение, чиста, без задънена улица, мека четина за почистване на млечни зъби, хигиена, липса на загуба на коса, с релефни точки за почистване на езика, а също и масаж на езика на детето, на вкус е по-приятна, така че децата харесват да си миете зъбите. 【Обмислен дизайн】 пальчиковая четка за зъби е с универсален дизайн, може да се пере и е лесно за почистване, може да се дезинфекцира чрез преваряване, тя е устойчива на висока температура 120 градуса, при нагряване не отделя бисфенол А, безопасно и хигиенично. 【Опаковка】 Нашата четка за зъби за отпечатъци се предлага в красива опаковка от 3 бр. в опаковка, може да се използва взаимозаменяемо, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, запечатани опаковки, му е лесно да носят със себе си, а също така може да се използва като подарък за новородено. 【Гаранция за обслужване на】 на Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.Ако по някаква причина не сте доволни от нашата четка за пръста, моля, свържете се с нас.Ние своевременно да отговаряме на вашите въпроси и ще ви предоставим приятни покупки.Детска четка за зъби YAFIYGI е подходящ за деца на възраст над 6 месеца за почистване на млечни зъби и гел за почистване на езика.В продукта се използва течен силикон хранително качество, която е мека и недеформируемый, елегантен и удобен, му е трудно да изтрие, той е устойчив на високи температури, стареене, здрави, без мирис, за меки и неинвазивни на зъбите, изящен и компактен. Всяка четка за зъби за отпечатъци се предлага в индивидуална опаковка, хигиенично и удобно в переноске, стерилизуется при високи температури, лесен за почистване, може да бъде дарение новороденото дете.

Основни свойства

Избор на купувачи

UXELY Детско Кърпа от Коралов Руно За Новородено, Хавлии за Баня с Качулка за Момичета, Бебета, Новородени Момчета, Деца (Тигър,Размери:

BGN 5.86

Материал : Сверхмягкий коралов руно, перфектен, мека, топла и впитывающий влагатаНайдобрият подарък за �

Новини