• New
Четка за баня FOMIYES, Четка за Душ За Бебета, Четка За почистване на Деца, Силикон Скрубер За Баня, Масажисти За кожата на Главата, Скрубер За Ексфолиране на кожата на Г?

Четка за баня FOMIYES, Четка за Душ За Бебета, Четка За почистване на Деца, Силикон Скрубер За Баня, Масажисти За кожата

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА КОСА изработена от силикон и полипропиленови материали, безопасно и е предназначена за дълъг животЧЕТКА-отшелушиватель за ДЕТСКИ ванички - Отлично качество на изработка гарантира, че тя има срок на годност, които можете да използвате със спокойна душа.ПРЕЧИСТВАНЕ на детското тяло - устойчива на плъзгане ръчно дизайн го прави много по-удобен за използване. бебе - Нашата четка помага за безопасно почистване на тялото на бебета, като им предоставя удобен за къпане.Дрехи за малките момчета-противоскользящий ръчно дизайн я Прави много по-удобен за използване.Списък на пакетите 1 x четка за детска баня Характеристики - Материал : PP, силиконова четка за детската баня.79inch детска люлка. - Тази четка за зъби е лесен за работа благодарение на занасяне дизайн, по-лесно да заснемат и се съхранява в скруббере с капак влакчета. - Удобен за използване, леко търкане на кожата на децата с помощта на тази четки за баня, нека да има тях, ще бъде добър опит за измиване на кожата на главата. - Има стегнат дизайн на плавниците, за по-добро образуването на пяна, също така разполага с масажни функции четки за измиване с шампоан. - за тялото на детето, спестява време и енергия, полезна за дневна дълбоко почистване на тялото с четка за баня на бебето. - С помощта на полипропилен и силикон материал, тя е мека и здрава силиконова четка за коса за по-дълга употреба.Информация за стоки Скрубер за почистване на люлката прави кожата на главата на бебета еластична и удобна, което им позволява добре да се изкъпе.комплект за грижа за дете-Мек и устойчив за продължителна употреба. четка за душата е Лесен за работа благодарение на противоскользящему дизайн, по-лесно да се вземе в ръце и да се съхраняват. мека гребен за коса за деца Силиконовата четка за баня е добре проектиран и удобен за използване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини