• New
Атрактивен Дете Бебе Успокоява Умиротворяването Кърпа Плюшени Умиротворяющие Кукли Новородено Мека Играчка За Сън Кърпа За Слюнката

Атрактивен Дете Бебе Успокоява Умиротворяването Кърпа Плюшени Умиротворяющие Кукли Новородено Мека Играчка За Сън Кърпа За Слюнката

Оценка на продукта:
BGN 6.63

Сума
В магазина

♥ Машинно пране кърпите от слюнката на студена или топла водаИзсушава се в перална машина при ниска температура. ♥ Те ще бъдат чудесно допълнение към всеки подарък за душата на детето, това е много безопасно за бебето. ♥ Редки добри неща За!Вземете специални висококачествени тъкани, настанете се удобно, особено за привличане на вниманието на детето, нека си дете, ще се радвам да играем заедно!
. ♥ Ярки цветове, които дават на детето добър визуален опит, могат да допринесат за визуален развитие. ♥ Кърпа за помиряване на меко, качеството на изработка е много коварен, определено си струва!
. 100% чисто нов и високо качество Характеристики : Телевизор за слюнката се размива в студена или топла вода.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Те ще бъдат чудесно допълнение към всеки подарък за душата на детето, това е много безопасно за бебето.Редки добри неща За!Вземете специални висококачествени тъкани, настанете се удобно, особено за привличане на вниманието на детето, нека си дете, ще се радвам да играем заедно!
Ярки цветове, които дават на детето добър визуален опит, могат да допринесат за развитието на зрението.Кърпа за помиряване на меко, качеството на изработка е много коварен, определено си заслужава да го има!Технически характеристики : Материал : памук Размер : Кърпа от слюнка : 39 см-39 см/15,35 инча—15,35 Цвят : както е показано на фигура Количество : 1 бр Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва : 1 Бебешко кърпа за умиротворение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини