• New
FOMIYES 2 бр., Детска Превръзка на главата с Корона, Детски Превръзка На Главата, Бебешки Ленти За Коса, Подпори, Превръзка На главата си, За Детски Партита, Подаръци За Н?

FOMIYES 2 бр., Детска Превръзка на главата с Корона, Детски Превръзка На Главата, Бебешки Ленти За Коса, Подпори, Превръзка

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

плат Аксесоари за детски коса-сладки и модни, подчертават екстериора на децата си, им придават привлекателен външен вид.ПОДАРЪЦИ за ДЕЦАТА - - Приятен подарък за вашите деца, покажи им любовта и грижите и преподнесите им на няколко изненади.Подарък за новороденото - Детски шапки създава по-красиви прически за специални случаи или ежедневни чорапи, подходящи за деца, бебета, грудничков, новородени, малки деца малки деца и т. Детска превръзка на главата-качествена материя, удобна в чорап, не дава възможност на вашите деца да се чувстват тесен.АКСЕСОАРИ за парти в чест на детската душа ??Перфектната прическа за рожден ден : подходящ за детски рожден ден, ще ви представим и вашето дете незабравими впечатления от рождения ден.Пратката включва 2 х бебешки ленти за глава с корона Характеристики -Материал : Плат за първата година от живота -Размер : 6,40 X6,10 X6,10 см/2,52 X2,40 X2,40 инча, Аксесоари за коса в първия ден на раждането. -Цвят : сребърен и златен детски шапки за рожден ден - тези превръзки за коса лесно се съчетават с различни нарядами! повече красота на външния вид на вашите деца, детска превръзка на главата. - Скъпа и модерна, подчертае външния вид на вашите деца, ще им атрактивен вид превръзка на главата за детски партита. -Подходящ за рожден ден, детски душ, фотография, cosplay, на празника и на фестивалната превръзки на глава с корона на принцеса. - Най-леката и най-безопасният избор за лек на главата на вашето дете.С този аксесоар за коса детето ви ще изглежда по-привлекателна, детски колела. -Тези детски колела за коса - страхотен, сладък и фантастична превръзка-корона за деца.Информация за продуктите : подарък лента за коса, реквизит за снимки на новородени, на рожден ден в душата на детето, коледа, коледни подаръци и т. Детска лента за коса Ще направи вашето дете е по-модерен, атрактивен, красив. подаръци за деца леки в теглото, удобни в чорап.детска лента за коса от деня на раждането отлична работа, изпипана до всеки детайл, за да му придават ефектен външен вид.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини