• New
Yosoo 2 бр. Професионална Безопасна Детска Машина за рязане на нокти ножици за маникюр, Удобен и безопасен за използване комплект (Розов)

Yosoo 2 бр. Професионална Безопасна Детска Машина за рязане на нокти ножици за маникюр, Удобен и безопасен за използване

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

100% чисто нова висококачествена детска машина за рязане на ноктите и нокторезачкиМашина за рязане на нокти мини-размер е естествена кривина добра рязане на ноктите.Ножици с кръгла глава, предназначени за предотвратяване на случайни наранявания.Благодарение на пластмасов капак на пишеща машина за подстригване и ножици лесно да се вземе в ръце и да се използват.Това е добър подарък за нови и опитни родители.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : PP + неръждаема стомана Цвят : син, розов (по желание) Дължина на машинки за рязане на ноктите : около 6 см /2,36 инча Дължина ножици : около 9,5 см / 3,74 инча Тегло : прибл. 40 г на Помещение включва : 1 * Детска машина за рязане на нокти 1 * Детски ножици за нокти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини