• New
Детската седалка за вана - Сгъваем Детски стол за баня, Нескользящее Детско столче за вана за Бебето седеше, Съраунд Детско столче за вана с вендузи за детето 6-18 мес?

Детската седалка за вана - Сгъваем Детски стол за баня, Нескользящее Детско столче за вана за Бебето седеше, Съраунд

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Приложимо възраст】 : Детско столче за баня, изработени от висококачествена пластмаса, без остри ъгли, много гладка, устойчива на търтей, висока носеща способност, подходяща за новородени бебета 6-18 месеца (ТОПЛО СЪВЕТИ : за Да се избегне опасността да се удави, стойте по-близо до Детето си и никога не го изпускайте от поглед.Може да се използва в стандартната вана за възрастни. 【Сигурност и нескользкость】 : Детската седалка за вана е 4 нещастници в долната част на средства за къпане на малки деца, които регулиране на наклона на седалката, така че можете да го закачите на ваната, за да се гарантира стабилност и сигурност.Бебето може да седи на табуреточке и да вземе вана, хранене, прическа, шампоан и т. 【Лесна инсталация】 : Този стол за баня-сгъваем и удобен за переноске, подходящ за излети и пътувания.Нашето столче за вана за бебе от 6 месеца и по-големи се инсталира лесно, просто поставете го в банята, след това поставете и заключете присоску, можете да го използвате с доверие. (Специално забележка : При извличане на столче за хранене за къпане от бани, моля, натисни ляв и десен гумени уши нещастници основание, за да освободите въздуха от нещастници, и след това столче за къпане може да бъде лесно да се извлече от вани. 【Удобна облегалка】 : Нескользящий детско столче за хранене, къпане, го ергономична облегалка поддържа гърба на детето.Идеална за това, за да помогне на детето да се упражнявате в седене, и това е полезно за здравословния растеж на костите и на мускулите на шийния прешлен, предната част на гръдния кош и гърба. 【Освобождаването на ръката 】Обернутое на 360 градуса седалка за вана предпазва детето си от всички страни.Родителите могат лесно измиване на вашето дете от главата до петите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Силиконови Връзки за никнене на млечни Зъби, Пръстени за Детски Играчки, Закрепен към Играчки, Прорезыватели към инвалидна Количка,

BGN 4.33

Хранителновкусовата силикон : Всеки един от нашите прорезывателей внимателно изработени от мека завед�

Новини