• New
Регулируема Цветна Гирлянда лента за глава Цвете Короната Венец За Коса Декорация на Партита Регулируема Сватбена Декорация Венец лента за глава Цвете Короната В?

Регулируема Цветна Гирлянда лента за глава Цвете Короната Венец За Коса Декорация на Партита Регулируема Сватбена Декорация

Оценка на продукта:
BGN 11.19

Сума
В магазина

❤【МАТЕРИАЛ】 Тъканни листа и цветя, панделка ❤【Размер】 С регулируема лента, подходящ за повечето хора.Диаметър : около 7,87 инча, цветен короната е подходящ за деца от 3-годишна възраст, включително и възрастни.Отлични материали, ръчна изработка и изящна изработка. ❤【ПОВОДИ】 Цвете короната JOY'S DAY е идеален за парти по случай рожден ден, семейни снимки, сватби, вана, душ, лято, есен, пролет, зима и т. ❤【Подходящ за】 Хубава украса Незабавно създава страхотна нова прическа.Прост, сладък, елегантен дизайн, благодарение на който ще изглежда мило и привлекателно. ❤【ПОЛЕЗНОдляздоровья】подходитдлякожи.Това е много подходящ за хора, страдащи от алергии към полени.Чудесно за кожата.Регулируем размер на лентата, много удобни за носене, не се нуждаете от уникална прическа, за да я заключите.Цветя и листата на фирменото венец JOY'S DAY, са изработени от непромокаем плат, която може да се запази в добро състояние дори и по време на дъжд.Венецът е изработен от копринени цветя, ръчно изработени, но прилича на истински цветя, плюшени на текстурата и в близост до естествен цвят.Венец на търговската марка JOY'S DAY е много подходящ за тези, които имат алергия към цветя и предизвиква главоболие.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини