• New
synia Аксесоари За Момичета, 8 бр., Шапки, Детски Превръзка На Главата с Лък, Однотонная Превръзка На Главата си, За да се Грижи За детето, Превръзка На Главата на Принце?

synia Аксесоари За Момичета, 8 бр., Шапки, Детски Превръзка На Главата с Лък, Однотонная Превръзка На Главата

Оценка на продукта:
BGN 25.88

Сума
В магазина

и с високо качествоМатериал : Смес от памук.Моля, помислете за разликата от 1-2 см (0,4-0,78 инча) от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Изработен е от превъзходна смес от памук, мек и удобен в чорап. Аксесоари за момичета 8 бр., шапки, превръзка на главата с лък за деца, однотонная превръзка на главата си, за да се грижи за детето, превръзка на главата на принцесата за малки девочекупаковка включва : 8 бр., детски шапки, подходящи за коледните празници, рожден ден, празник, фото студио и т., Костюм за дете от 0-2 години, изработен от превъзходна смес от памук, мек и удобен в чорап и с високо качество.Пол : унисекс Външен вид : обикновен дизайн Юнисекс, изберете или повече за близнаци, или сестри, Благодаря ви и хубав ден!Чудесен подарък за душ за вашето дете през зимата, моля се допуска разликата от 1-2 см (0,4-0,78 инча) от ръчно измерване и малки отклонения на цвета при различни настройки на дисплея Материал : смес от памук.

Основни свойства

Избор на купувачи

Зърното-ясла за детски храни/Детски плодови ясла. Най-добрите детски играчки за никнене на млечни зъби, силиконова ясла без бисфенолаА

BGN 1.33

Безопасен материал и качество : Качество и безопасни материали са нашите основни приоритетиНашите детс

Новини