• New
Медицински памук, Муслиновые Кърпи, Кърпи за ръце на улицата и в помещенията, Цветни Предложения за по-големи деца, супер Меки и супер Абсорбиращи, Практични Подаръ?

Медицински памук, Муслиновые Кърпи, Кърпи за ръце на улицата и в помещенията, Цветни Предложения за по-големи деца, супер

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

100% Памук - Сертификат материал : 100% естествен памук Medical Grad - това е разкошна мекота за най-чувствителната детска кожа. -Индивидуално : изборът на няколко цвята, както за всекидневни случаи, така и за всички видове тържества.Лесно се износва за майка. -Многофункционалност и практичност на нашите продукти-най-добрият избор на детски хавлии, детски бидонов или за кърпи за ръце, подаръци за детската вана и душ. -Сверхмягкие, плюшени и поглъщащ : Нашите продукти за деца 3 пъти по-добре се абсорбират влагата, отколкото повечето бебешки кърпи с обичайните хлопковым детски кърпа. -Бонус - Ние предлагаме опаковъчни пакет с привлекателен дизайн, който можете да използвате по всяко предназначение.Освен това, ние се ангажираме да предложи 100% възстановяване на сумата, ако не сте доволни от нашите продукти.Нашата гаранция идва от вашия задоволяване на опит.Този материал е с отлично качество и си заслужава да ги притежава бебе.Това е идеален подарък за бъдещи майки! (Ръчно измерване е неизбежна грешка е около 1 см).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини