• New
RTRHINOTUNING 4шт 56 мм/2,2 Капачки за Центъра на колелото Стикер Сребрист Алуминиев Отпечатък от Пръст Модел За Полагане на Автомобилни Капачки За Центъра на Колелото Етик?

RTRHINOTUNING 4шт 56 мм/2,2 Капачки за Центъра на колелото Стикер Сребрист Алуминиев Отпечатък от Пръст Модел За Полагане

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

? Материал–Изработен от висококачествен алуминий, 100% абсолютно ново ?Размер – 56 mm * 56 мм (2,2 х 2. ? Лесен за инсталиране, просто махнете отметката слой лепенката и да я залепите. ? Моля, проверете шапки ступиц и се уверете, че това е правилната стикер на осп за джантите. ? Предпоставка включва - 4 опаковки капсула централна главината на колелото. Стикери При закупуване на количество 1 парчета вие ще получите 4 капсула централна главината на колелото.Технически характеристики на : Качество : 100% чисто ново Помещение включва : 4 бр Материал : алуминий премиум-клас, Размер : 2,2x2,2 инча (56 mm x 56 мм) Приятелски съвет Моля, проверете вашите шапки ступиц и се уверете, че това е правилната стикер на осп за джантите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини