• New
Капачки за Състав на клапана, 4 Опаковки Кристални Страз Ръчно изработени Универсални Капачки За Вентили за Автомобилни Гуми, Хром, Атрактивни Прахозащитен автоак?

Капачки за Състав на клапана, 4 Опаковки Кристални Страз Ръчно изработени Универсални Капачки За Вентили за Автомобилни Гуми,

Оценка на продукта:
BGN 3.20

Сума
В магазина

[Искрящи кристали ръчно изработени] - Нашите капачки за штоков клапани, гуми, изработени от блестящи стразового материал, строителство, дава на вашия автомобил уникален луксозен видТова също така е идеален подарък за вашите близки и приятели. [ABS-пластмаса и защита от ръжда] - Материал капаци на клапани -ABS-пластмаса, покрита с полимерна глина, защита от ръжда може ефективно да се предотврати попадането на клапан прах / сняг / дъжд, да се удължи живота на гумите. [Въртящата дърворезба и защита от течове] - Вътрешната част на капака има структура, въртящи се на резба, може да е здраво затегнат към штоке клапан гуми, ефективно предотвратяване на протичането на автомобила. [Универсална кацане и лекота на инсталиране на] - Размер капачка е 0,59 "* 0,51"/ 15*13 мм (В * Ш).Той е универсално подходящ за стандартни американски клапани (Schrader).Можете да го инсталирате, без никакви допълнителни инструменти, много лесно и удобно. [Повече възможности за украса] - Повече декоративни аксесоари bling можете да намерите в магазина ми.И ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща. [Искрящи кристали ръчно изработени] - Нашите капачки за штоков клапани, гуми, изработени от блестящи стразового материал, строителство, дава на вашия автомобил уникален луксозен вид.Това също така е идеален подарък за вашите близки и приятели. [ABS-пластмаса и защита от ръжда] - Материал капаци на клапани -ABS-пластмаса, покрита с полимерна глина, защита от ръжда може ефективно да се предотврати попадането на клапан прах / сняг / дъжд, да се удължи живота на гумите. [Въртящата дърворезба и защита от течове] - Вътрешната част на капака има структура, въртящи се на резба, може да е здраво затегнат към штоке клапан гуми, ефективно предотвратяване на протичането на автомобила. [Универсална кацане и лекота на инсталиране на] - Размер капачка е 0,59 "* 0,51"/ 15*13 мм (В * Ш).Той е универсално подходящ за стандартни американски клапани (Schrader).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини