• New
Съвместимост с Tesla Model Y 19-инчов капачката на главината на автомобила 4 бр./1 бр. резервни Части за подмяна и модификации на автомобила в волан рубке Пълен набор от акс?

Съвместимост с Tesla Model Y 19-инчов капачката на главината на автомобила 4 бр./1 бр. резервни Части за подмяна и модификации

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

★ Съвместим с Tesla Y ★ Оригинален автомобил гласове във форма и много добре седи. ★ Изработен от екологично чист материал ABS, притежаващ висока здравина, устойчивост на износване и надраскване. ★ Тази капачката на главината може да защити ступицу и ръб при всякакви атмосферни и климатични условия, а също така може да се използва като капак на джантата. ★ Защелкивающийся дизайн на задния панел е лесен за монтаж и демонтаж.При инсталиране просто align въздушен клапан с пазом на капака, след това натиснете. ★ Съвместим с Tesla Y. ★ Оригинален автомобил гласове във форма и много добре седи. ★ Изработен от екологично чист материал ABS, притежаващ висока здравина, устойчивост на износване и надраскване. ★ Тази капачката на главината може да защити ступицу и ръб при всякакви атмосферни и климатични условия, а също така може да се използва като капак на джантата. ★ Защелкивающийся дизайн на задния панел е лесен за монтаж и демонтаж.При инсталиране просто align въздушен клапан с канавкой на капака, след това натиснете. Размер : 19 дюймовцвет : матово черен Материал : ABS Положение на инсталацията : ступица предна/задна колела Начин на инсталация : приведе и натиснете комплектът включва : 4 * капачката на главината на автомобилната или 1 * капачката на главината на автомобилната Добре дошли в нашия магазин, работете съвестно и поканете клиентите да избират и купуват.Вашата подкрепа - нашата най-голяма мотивация, и ние ще ви служи с цялото си сърце!Пожелавам ви приятно пазаруване!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини