• New
Портативен въздушен компресор за помпане на гуми, Мини-автомобил помпа за помпане на гуми, ръчни кола интелигентен безжичен помпа с led подсветка, се прилага за авто?

Портативен въздушен компресор за помпане на гуми, Мини-автомобил помпа за помпане на гуми, ръчни кола интелигентен безжичен

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

1 Точното определение на налягането в гумите, предварително инсталиран на налягането в гумите напълно самоустанавливается. Проблем с безжичната намотка при използване на зареждане; мини-cd можете да поставите навсякъде, където искате, може да се съхранява, можете да го носите със себе си. Продукт 4 режима : режим на превозното средство; режим на мотоциклет / электромобиля; режим на мотора; режим на топката. Вградена : вграденият интелигентен чип за защита от претоварване и взривозащитен предпазител; вграден чип за контрол на температурата, постоянна температура и бързо промиване не топли ръце; вграден специален амортисьор за намаляване на шума. Три вида употреба : надуваеми, осветителни, акумулаторна съкровища, моля, прочетете ръководството, в съответствие с ръчно управление може да настроите на желания режим. Точното определение на налягането в гумите, предварително инсталиран на налягането в гумите напълно самоустанавливается. Проблем с безжичната намотка при използване на зареждане; мини-cd можете да поставите навсякъде, където искате, може да се съхранява, можете да го носите със себе си. Продукт 4 режима : режим на превозното средство; режим на мотоциклет / электромобиля; режим на мотора; режим на топката. Вградена : вграденият интелигентен чип за защита от претоварване и взривозащитен предпазител; вграден чип за контрол на температурата, постоянна температура и бързо промиване не топли ръце; вграден специален амортисьор за намаляване на шума. Три вида употреба : надуваеми, осветителни, акумулаторна съкровища, моля, прочетете ръководството, в съответствие с ръчно управление може да настроите на желания режим.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини