• New
Система за автоматичен сензор за осветеност HUIOP, Система за автоматичен сензор за осветеност за автомобил Автоматично се Управлява включването-выключением на све?

Система за автоматичен сензор за осветеност HUIOP, Система за автоматичен сензор за осветеност за автомобил Автоматично се

Оценка на продукта:
BGN 12.39

Сума
В магазина

Включвайте / изключвайте светлината автоматично, когато стане тъмно / светлоЧувствителността на сензора за осветление може да се регулира.Автоматично превключване на къси светлини в далечния светлина (светлината на прожекторите).Бутон превключвател на задния панел на сензора за осветеност се включва и изключва автоматично осветление. Предназначена е за автомобили с положителни или отрицателни фарове.Липсата на смущения в електрическата система на превозното средство.Голямо удобство и лекота при инсталиране.Универсален за всички автомобили 12 V. Включвайте / изключвайте светлината автоматично, когато стане тъмно / светло.Чувствителността на сензора за осветление може да се регулира.Автоматично превключване на къси светлини в далечния светлина (светлината на прожекторите).Бутон превключвател на задния панел на сензора за осветеност се включва и изключва автоматично осветление. Предназначена е за автомобили с положителни или отрицателни фарове.Липсата на смущения в електрическата система на превозното средство.Голямо удобство и лекота при инсталиране.Универсален за всички автомобили 12 V. Технически спецификации : Продукт : Система за автоматичен сензор за осветеност на автомобила Основен цвят : черен Основен материал : ABS Размер на опаковката : 17 * 14 * 5 cm Тегло на опаковката : 325 г Осъществяване списък : 1 * Система за автоматичен сензор за осветеност на автомобила 1 * Комплекти кабели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини