• New
Покрива състав на вентила на гумата, 12 бр Капачка на Вентила на гумата с Анодированным алуминий и пластмасова вложка, Устойчиви на корозия и запечатани, Универсалн?

Покрива състав на вентила на гумата, 12 бр Капачка на Вентила на гумата с Анодированным алуминий и пластмасова вложка, Устойчиви

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН】Капачки за гуми имат уникален пластмасов дизайн на вътрешната частТой съчетава в себе си устойчивост на корозия устойчивост пластмаса със стилен външен вид метал. 【Висококачествени материали】 Нашите капачки за автомобилни гуми са изработени от висококачествени леки алуминиеви сплави.Повърхността на анодирована, за цвят остава по-дълго, а капачката на вентила на гумата е по-здрава. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Повърхност капаци на клапани е фигура във формата на хоризонтални ленти.Може да ни помогне лесно да инсталирате и свалете капака на въздушния капачка. 【Широка съвместимост】 Нашия капачка за състав на вентила на гумата е с вътрешен диаметър 7 mm /0,31 инча и вътрешната височина 13. по този начин, капачката на вентила на гумата може да се използва за повечето автомобили, мотори, джипове, камиони, джипове и други превозни средства и т. 【СТЯГАНЕ】 Вътре в капака на клапана има вграден о пръстен, който може ефективно да предотврати протечку гуми и да се удължи срока на експлоатация на автомобилни гуми. 【СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН】Капачки за гуми имат уникален пластмасов дизайн на вътрешната част.Той съчетава в себе си устойчивост на корозия устойчивост пластмаса със стилен външен вид метал. 【Висококачествени материали】 Нашите капачки за автомобилни гуми са изработени от висококачествени леки алуминиеви сплави.Повърхността на анодирована, за цвят остава по-дълго, а капачката на вентила на гумата е по-здрава. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Повърхност капаци на клапани е фигура във формата на хоризонтални ленти.Може да ни помогне лесно да инсталирате и свалете капака на въздушния капачка. 【Широка съвместимост】 Нашия капачка за състав на вентила на гумата е с вътрешен диаметър 7 mm /0,31 инча и вътрешната височина 13. по този начин, капачката на вентила на гумата може да се използва за повечето автомобили, мотори, джипове, камиони, джипове и други превозни средства и т. 【СТЯГАНЕ】 Вътре в капака на клапана има вграден о пръстен, който може ефективно да предотврати протечку гуми и да се удължи срока на експлоатация на автомобилни гуми.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини