• New
Капачката на главината Tesla Model 3 - 18-цолови Комплекти от капачки на главините, модел 3 за замяна на Предпазни капаци на колелата Tesla на 2018-2023 модел 3 -(Комплект от 4 матов?

Капачката на главината Tesla Model 3 - 18-цолови Комплекти от капачки на главините, модел 3 за замяна на Предпазни капаци на

Оценка на продукта:
BGN 86.66

Сума
В магазина

? Подходящ за : 18-инчови колела Tesla Model 3 2019-2023 години на освобождаването ? Дизайн за вятърни турбини може ефективно да се намали въздушното съпротивление, а повърхността е матирана повърхност, което прави колата по-стръмен и уникален. ? Нашите капачки за ступиц са напълно опаковани конструкция, дори и най-външния край може да бъдат добре защитени, което предпазва вашата ступицу от надраскване. ?Материал-висококачествен ABS, висока твърдост, устойчиви на висока температура, устойчив на надраскване, към него лесно се придържаме отпечатъци от пръсти, мазни петна и т. ? Лесен монтаж : на задния панел има защелкивающуюся конструкция, която по-лесно да се установи. Просто align въздушен клапан и жлеба на капака и натиснете, което е много удобно.Моля, обърнете внимание!Ние ще набор от етикети "Т" за всеки комплект тасове. (Опаковани) По всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. (4 броя) капачката на главината. (4 броя) капачката на главината.Тази капачката на главината е с размер 18 инча, предназначени за Tesla Model 3 2019 2020 2021 2022, стилна и красива.Благодарение на универсално дизайн цялата ступица е защитен от надраскване.Изработен от висококачествен ABS-материал, лек и издръжлив.Задната част е защелкивающуюся дизайн за по-лесна инсталация.ПРЕДИ : Капачката на главината лесно се драска и се отразява на външния вид.СЛЕД : Цялостна защита на главината на колелото, уникална и красива.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини