• New
PeggyHD Употреба за пола на вратата на плевнята, Долна Регулируема Двойна Клипса за Употреба За закрепване към пода Обков за Плъзгащи врати Черен 8 бр. комплект, 4 двойк?

PeggyHD Употреба за пола на вратата на плевнята, Долна Регулируема Двойна Клипса за Употреба За закрепване към пода Обков

Оценка на продукта:
BGN 33.64

Сума
В магазина

Характеристики : Подходяща за плъзгащи се врати на обора, осигурява стабилност на долната част на вратата, предотвратява легнало в долната част на вратите при скольжении; идеално изравнени, минава гладко;Материал : Матово черно покритие, подови водачи от нейлонового материал с помпоном; компактен, лек и безопасен;.Предимства : Регулируеми и двойни начини за монтаж, подходящи за врати с предварителна канавкой, така и без вдлъбнатини, 1 бр. е подходящ за една врата с предварителна канавкой, 1 чифт скоби за една врата, без канали (двойни начини на монтаж);. Дизайн : Лесен за инсталиране, просто се закрепва към пода, дебелина на рамката на панела не е ограничена;./ 4 двойки x упътване за секс, 16 бр. x крепежни винтове.Характеристики : Подходяща за плъзгащи се врати на обора, осигурява стабилност на долната част на вратата, предотвратява легнало в долната част на вратите при скольжении; идеално изравнени, минава гладко;.Материал : Матово черно покритие, подови водачи от нейлонового материал с помпоном; компактен, лек и безопасен;.Предимства : Регулируеми и двойни начини за монтаж, подходящи за врати с предварителна канавкой, така и без вдлъбнатини, 1 бр. е подходящ за една врата с предварителна канавкой, 1 чифт скоби за една врата, без канали (двойни начини на монтаж);. Дизайн : Лесен за инсталиране, просто се закрепва към пода, дебелина на рамката на панела не е ограничена;./ 4 двойки x упътване за секс, 16 бр. x крепежни винтове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини