• New
2 елемента 17 мм цинк таблетки Водачи за чекмеджета с шарикоподшипниками Водачи за чекмеджета на Шкафа Слайдер 8/10/11/14/16 см за шкаф - Цвят (цветът на: 8 инча)

2 елемента 17 мм цинк таблетки Водачи за чекмеджета с шарикоподшипниками Водачи за чекмеджета на Шкафа Слайдер 8/10/11/14/16

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Цвят : 8 инчаПратката включва : 2 * чекмеджета Забележка : Реално цветът на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. чекмеджета на кухненски шкаф, водачи за мебели, детайли за пълно изтегляне.Може да се използва за меки и лесно отваряне/ затваряне на чекмеджета. стомана материалът е здрав и издръжлив.Характеристики : 2 бр. чекмеджета на кухненски шкаф Мебели за дома употреба с пълен популяризирането може да се използва за меки и лесно отваряне/затваряне на чекмедже стомана материал, издръжлив и дълготраен идеален за повечето кухненски шкафове, гардеробных, чекмеджета Удобен и лесен за монтаж Характеристики : Брой : 2 бр. Материал : поцинкована метал Цвят : както е показано на снимките Ширина : прибл. 17 мм, Дебелина : приблизително 0,8 мм, Дължина : 8/10/13/16 инча (моля, посочете) на Помещение и включва : 2 * чекмеджето Забележка : Реално цветът на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.Характеристики на продукта : Номер на модела : чекмеджета за чекмеджета САМ консумативи : Деревообработкасертификация : липсва Произход : континентален Китайтип : Slide1 : плъзгаща.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини