• New
Срок на съхранение YGCBL, Кухненски Рафтове За Съхранение, 4 Нива, Разтегателен Кухненски Багажник Към Количката, Органайзер За Съхранение, Подвижни Стенни Шкафове, Т?

Срок на съхранение YGCBL, Кухненски Рафтове За Съхранение, 4 Нива, Разтегателен Кухненски Багажник Към Количката,

Оценка на продукта:
BGN 54.34

Сума
В магазина

☛Там, където има Слот, Можете да Го Поставите Там Бързо Подвижна движение с помощта на Въртящи се ролки ☛Осигурете достатъчно място за съхранение на тези допълнителни елементи в хола, спалнята и много други. ☛Да реши своите проблеми за съхранение на багаж, с помощта на тази добре обмислена бялата кула за съхраняване, спестяване на пространство, удобство, лекота на съхранение Материал : Изработен е от алуминий a Ps, моющийся, защитен от бактерии. ☛ Време за доставка : час на пристигането си е около 9-25 дни, в зависимост от вашата страна и на региона.Благодаря Ви за Вашата Подкрепа!. ☛Там, където има Слот, Можете да Го Поставите Там Бързо Подвижна движение с помощта на Въртящи се ролки. ☛Осигурете достатъчно място за съхранение на тези допълнителни елементи в хола, спалнята и много други. ☛Да реши своите проблеми за съхранение на багаж, с помощта на тази добре обмислена бялата кула за съхраняване, спестяване на пространство, удобство, лекота на съхранение Материал : Изработен е от алуминий a Ps, моющийся, защитен от бактерии. ☛ Време за доставка : час на пристигането си е около 9-25 дни, в зависимост от вашата страна и на региона.Благодаря Ви за Вашата Подкрепа!. ☛ Добре дошли в Моя магазин, тук има много стилове на рафтове по Ваш избор.Ако Имате нужда от повече стоки за дома и улицата, Можете да ги купите в магазина ми! ▶◆◇▶ Това е нова полк перфектно качество!▶◆ ◇▶ Добре дошли в нашия магазин, надявам се, ще са приятни покупкиматериал : Други ▶◆◇▶Размер : 28 х 19 х 14 см ▶◆ ◇▶Подходящ за : кухня, всекидневна и така нататък ▶◆◇▶Характеристики : Голям капацитет, здрав ▶◆◇▶Ако Имате нужда от допълнителна информация, моля, свържете се с мен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Монтиране на Куката Самоклеящийся Штекерный Кука Подвижна Штекерный Куката Дизайн Мультяшного Мечка Врата Штекерный Кука Кухненско

BGN 27.99

Преди да използвате този куката на стената трябва да се почисти, да я запазим чиста и сухаПробиване не с�

Новини