• New
Дръжки от ахат Lpraer за чекмеджета шкафа Комплект от 6 Повдигащи дръжки от агатового камък за кабинет с Крепежни винтове за декоративен шкаф за гардероба (синьо # 2)

Дръжки от ахат Lpraer за чекмеджета шкафа Комплект от 6 Повдигащи дръжки от агатового камък за кабинет с Крепежни винтове за

Оценка на продукта:
BGN 17.09

Сума
В магазина

Ахат - добър камък за заземяване, притежаващи укреплена и стабилизираща енергия, която ще ви помогне в ежедневните задачиТова ви зарежда с енергия и придава сила, а също така ги кара да се чувстват позитивно и приповдигнато.Отрицателна енергия се разсейва, и защитени от всякакъв вид негативни атаки на тялото, сърцето, ума и духа.Също Ахат е добра защита от лоши сънища.Агатовые дръжки - уникален подарък за всеки, когото сте поставили.Дайте на тези агатовые дръжки на Свети Валентин, Ден на благодарността, Коледа, сватба или за нов дом и се насладете на усмивка щастлива получателя от ухо до ухо.Хубави подаръци за приятелите и семейството си. 6 х Агатовых Дръжки за шкафчета. 4 x Кратък винт. 【Уникален дизайн】 е Изработен от висококачествен естествен ахат с гладки ръбове, подходящ за ежедневна употреба, като обикновена плъзгаща се дръжка чекмедже.Добавете нотка на спокойна елегантност в стаята си с помощта на нашите уникални писалки от ахат. 【Естествен камък】 Всяка дръжка на шкафа е с уникална обяснение на повърхността, по-различен размер, форма, цвят, дебелина, плътност и функции.Всяко изделие е уникално произведение на изкуството.Поради факта, че това е естествен камък, те могат да имат малки физически дефекти. 【Лесен монтаж и демонтаж】 Всяка дръжка идва с 2 винта с различни размери, един винт с дължина 2,5 см (подходящ за дебелина на вратите на гардероба в рамките на 2 см), а другият е на винт с дължина около 4 см (подходящ за дебелина на вратите на гардероба в рамките на 3. 【Широко приложение】 се Прилага към прибира чекмеджетата на гардероба, ръце, кабинет, ръце шкафа, мебелен обков, ръце, кабинет, кухненски ръце, ръце на гардероба, дръжката, дръжката на шкафове.Подходящ за добавяне украса на кутии за различни празници като Св. Валентин, Великден, Ден на майката, Ден на бащата, годишнини, рождени дни, Хелоуин, Коледа и др.Тя може да се поднесе като подарък на приятели, роднини, гаджета и така нататък. 【Пакетът включва】 6 x чекмеджета от Ахат, 12 x винтове, 1 x кутия. 【Уникален дизайн】 е Изработен от висококачествен естествен ахат с гладки ръбове, подходящ за ежедневна употреба, като обикновена плъзгаща се дръжка чекмедже.Добавете нотка на спокойна елегантност в стаята си с помощта на нашите уникални писалки от ахат. 【Естествен камък】 Всяка дръжка на шкафа е с уникална обяснение на повърхността, по-различен размер, форма, цвят, дебелина, плътност и функции.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини