• New
Заключване на хладилник Urban August Original: Многофункционална Брава с кабел за хладилници и шкафове с френски врати (малък, черен, 2 опаковки)

Заключване на хладилник Urban August Original: Многофункционална Брава с кабел за хладилници и шкафове с френски

Оценка на продукта:
BGN 14.73

Сума
В магазина

БРАВА МАЛЪК РАЗМЕР! - Детски замък за хладилник Urban August, изработен от висококачествена неръждаема стомана, на 100% ще предпазят ръцете на бебето от нежелана храна, особено през нощта ???? ??? ?????? ????? ????????????? ??? ???? ????? ?????????? - С изключение на тези, които са много широки дръжки, този за заключване на вратите на хладилника и шкафче подходяща за дръжки с диаметър до 31,75 см (12,5 инча).Моля, консултирайте се с 5-та снимка за определяне на размера на. ?????? ??? ?????? - Този доказан якост на ключалка с цифров код за вратите на хладилника и замъци шкафове за възрастни оптимално подходящ за защита на достъпа до вашия хладилника или гардероба.Най-добре да използвате не само за децата, но и за възрастни!. ???? ???????????? - Просто инсталирайте комбинация, в съответствие с указанията и поставете около дръжки на вратите на хладилника.Комбинация лесно да се промени.Комбинацията по подразбиране е '0000', и инструкции за промяна на комбинациите, посочени в този списък.НЕ забравяйте да си комбинация!. ??????????? за всички кухни, където е затруднено достъп към храни или лекарства.Въпреки факта, че въжето и заключване на катинар на хладилника са здрави, може би ще успее да разбие ключалката.Така че при използване на нашия катинар на вратата на хладилника трябва да се внимава.Ако ИМАТЕ някакви въпроси, моля, пишете ми (Internationaltie), и аз ще ви помогна с вашия проблем или дам замяна / връщане.БРАВА МАЛЪК РАЗМЕР! - Детски замък за хладилник Urban August, изработен от висококачествена неръждаема стомана, на 100% ще предпазят ръцете на бебето от нежелана храна, особено през нощта. ???? ??? ?????? ????? ????????????? ??? ???? ????? ?????????? - С изключение на тези, които са много широки дръжки, този за заключване на вратите на хладилника и шкафче подходяща за дръжки с диаметър до 31,75 см (12,5 инча).Моля, консултирайте се с 5-та снимка за определяне на размера на. ?????? ??? ?????? - Този доказан якост на ключалка с цифров код за вратите на хладилника и замъци шкафове за възрастни оптимално подходящ за защита на достъпа до вашия хладилника или гардероба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Държач за Тоалетна Хартия с Рафт, Матиран Черен Диспенсер за Смываемых Салфетки, Органайзер За Съхранение на Салфетки от Неръждаема

BGN 3.33

【Материал от неръждаема стомана】 Държач за тоалетна хартия с място за съхранение и две куки произведе�

Новини