• New
ФарБоат 8 бр. Шкаф Дърпа Дръжки за Поръчителите Античен Реколта Декоративни Метални Профили От С Сплав за чекмедже на Скрин с Винтове (Бронз, Център дупки 68 мм /2,68 ин?

ФарБоат 8 бр. Шкаф Дърпа Дръжки за Поръчителите Античен Реколта Декоративни Метални Профили От С Сплав за чекмедже на Скрин

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

[Годни] е Подходящ за повечето части от мебели, като гардероб, скрин, дрешник и чекмеджето и така нататък [Размер] Общият размер : 77x35 мм /3x1,4 инча (ДхШ).Разстояние между дупките : 68 мм /2,68 инча. [Неща] Този плъзгащ гардероб е изработен от сплав с.Повърхност : Готова, настъргани с маслени бои. Устойчив на корозия, износостойкая и антикорозионна, дълъг експлоатационен живот. [Ретро дизайн] Тези старинни дръжки са подходящи за шкафове, врати, чекмеджета, шкафове и т., Но също и декорирайте вашата домашна мебели или работна стая, придайте повече ретро стил и елегантност. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа. [Годни] е Подходящ за повечето части от мебели, като гардероб, скрин, дрешник и чекмеджето и така нататък. [Размер] Общият размер : 77x35 мм /3x1,4 инча (ДхШ).Разстояние между дупките : 68 мм /2,68 инча. [Неща] Този плъзгащ гардероб е изработен от сплав с.Повърхност : Готова, настъргани с маслени бои. Устойчив на корозия, износостойкая и антикорозионна, дълъг експлоатационен живот. [Ретро дизайн] Тези старинни дръжки са подходящи за шкафове, врати, чекмеджета, шкафове и т., Но също и декорирайте вашата домашна мебели или работна стая, придайте повече ретро стил и елегантност. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.Параметри : Обща дължина : 77x35 mm/3 "x 1,4" (ДхШ) Разстояние между дупките : 68 мм/2,68" общо тегло : 222,5 g Цвят : бронз Материал : цинк, сплави на Помещение включва : 8 х бронзови винтове в комплекта Забележка : При ръчно измерване може да бъде грешка 0-3 мм или 0-3 г, моля, имайте това предвид, благодаря!Действителния цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимки от камери и светлинния ефект.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини