• New
Разход на Заключване на Панти Противоугонный Заключване за Куфара за многократна употреба Брава за Пътни Куфари на Външните порти (Случаен цвят)

Разход на Заключване на Панти Противоугонный Заключване за Куфара за многократна употреба Брава за Пътни Куфари на

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Дизайн】 Мультяшная форма на багаж, дизайн мида, парола, за да скрие вътре, дамско колело може да се клати, творчески и интересно 【Материал】 Разход на замъка е изработена от висококачествена сплав с и ABS, водоустойчив, не е податлив на корозия, не е податлив на корозия, издръжливи и по-добре може да защити вашия багаж. 【Предимство】 Парола багажника на замъка е комбинация от 3 цифри, се отличава с висока степен на сигурност, здрав катинар и здрава конструкция.Вие можете сами да зададете парола, който е лесен за използване и няма нужда да се тревожи за това какво другите ще открият катинар. 【Ярки цветове】 Брави, цветни и ярки, ще ви помогнат по-добре да се прави разлика багажа си, те са достатъчно малки и леки, за да ги носите навсякъде, без да заема място. 【Прилагането на】 Подходящ за куфари, поклажи, чанти, шкафове, запирающихся устройства, раници и т., се използва Широко в пътуване, фитнес зала, общежитие, дома и т. 【Дизайн】 Мультяшная форма на багаж, дизайн мида, парола, за да скрие вътре, дамско колело може да се клати, творчески и интересно. 【Материал】 Разход на замъка е изработена от висококачествена сплав с и ABS, водоустойчив, не е податлив на корозия, не е податлив на корозия, издръжливи и по-добре може да защити вашия багаж. 【Предимство】 Парола багажника на замъка е комбинация от 3 цифри, се отличава с висока степен на сигурност, здрав катинар и здрава конструкция.Вие можете сами да зададете парола, който е лесен за използване и няма нужда да се тревожи за това какво другите ще открият катинар. 【Ярки цветове】 Брави, цветни и ярки, ще ви помогнат по-добре да се прави разлика багажа си, те са достатъчно малки и леки, за да ги носите навсякъде, без да заема място. 【Прилагането на】 Подходящ за куфари, поклажи, чанти, шкафове, запирающихся устройства, раници и т., се използва Широко в пътуване, фитнес зала, общежитие, дома и т. Разход на замъка е изработена от висококачествена сплав с и ABS, е водоустойчив, не е податлив на корозия, не е податлив на корозия, е трайна и може по-добре да защитите вашия багаж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Малък Брезент Водоустойчив 8x1 м, Брезент Водоустойчив Сверхпрочный, Брезентовое покритие Водонепроницаемое, с Алуминиеви втулками,

BGN 62.33

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Благодарение на полиэтилену дебелина 15 mils (0,4 мм) този лек брезата може да се използва з

Новини