• New
REGUDA Undermount Тежки водачи за чекмеджета, монтирани отдолу, с пълна популяризирането на Скрити водачи за чекмеджета, Шарикоподшипниковые водачи, Лестничный шкаф, гард?

REGUDA Undermount Тежки водачи за чекмеджета, монтирани отдолу, с пълна популяризирането на Скрити водачи за чекмеджета,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Най-високо качество, по-здрав】Водачи за чекмеджета, изработени от студено валцувани стоманени висока плътност и висока якост с дебелина 2 мм и промишлени цели стоманени топчета, товари, което е до 260 паунда, което е три пъти повече, отколкото при други обикновените водачиREGUDA стреми да произвежда здрави и трайни водачи за чекмеджета, срок на служба на жлеба на скалата може да бъде не по-малко от 30 години. 【Защита от ръжда и приглушения звук】Антикорозионна способност и устойчивост към окисление нашите слайдове превъзхожда другите благодарение на специална обработка на повърхността электрофоретическим покритие; Вътре е топка от стомана промишлен клас, който не само намалява съпротивлението на триенето, като плъзгат по-гладко и по-тихо, но ефективно повишава носещата способност на слайдове. 【Пълно номинацията, по-голямо място】 Размери на слайдове : 16 инча (400 mm) дължина пълно изтегляне : 35,4 инча (900 мм).Дължина пълно изтегляне, специално предназначена повече от два пъти по-голяма дължина на чекмеджета в затворена форма, което оставя достатъчно място за вкручивания винтове на стълба по време на инсталацията; Защото чекмеджето е възможно напълно да се изтъкне, благодарение на функцията пълно изтегляне, за целия обем на кутията, можете лесно да получите достъп. 【бележки за инсталиране】 чекмеджето е инсталирана на дъното, в дъното на чекмеджето трябва да бъде оставена на подходящи инструменти за монтаж на електрода.Инсталационния междина под чекмедже не по-малко от : 2.1 инча (53,8 mm). дължина чекмедже ≥ дължина на жлеба на скалата.Внимание : в един комплект е включена двойка водачи без никакви винтове (могат да се прилагат винтове M4 тип, можете да закупите други винтове M4 в съответствие с вашата конкретна област на приложение). 【Област на приложение】 Водачи се прилагат към килера под стълбите и на всяко лестничному един шкаф, който помага да се създаде едно чудо с място за съхранение на стълбите.Както и до други тежки кутии, изискващи висока носеща способност във винен шкаф, гардероб и така нататък.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини