• New
Европейските без рамки панти Edulnke Insert за вратите на Кухненския шкаф, Благородна Поставяне, Регулируеми Скрити Евро-линия с мек прибиране за шкафове, Тиха Самозакры?

Европейските без рамки панти Edulnke Insert за вратите на Кухненския шкаф, Благородна Поставяне, Регулируеми Скрити

Оценка на продукта:
BGN 1.99

Сума
В магазина

ТИП на ПОСТАВЯНЕ : Европейска линия за шкафове са подходящи за врати без рамки шкафовеЗадвижваната кабинет затваря корпус на 0 инча с интервал на 1/4 инча между врати или чекмедже.Той е подходящ също и за бескаркасного кабинет /рафтове /гардероб. КЛАПАТА БАВНО ЗАТВАРЯНЕ : Секретни гайки за дверц шкафове оборудвани с вградени амортисьори, които осигуряват меко затваряне на кабинета, преди да го пълно затваряне.Повече няма да пляскат с дверц шкафове и напомняния децата не ръкопляскате врати.СПЕЦИФИКАЦИЯ на ИНСТАЛАЦИЯ : Диаметър на купа за вериги на европейския кабинет е 35 мм, дълбочина на купата 11.5 mm, разстояние между дупките за винтове на вратата е 48 мм. И диапазон на дебелината на вратата е 16-26 mm. Степента на разкриване на панти с вградени гардероба е 110 градуса.БЪРЗА КОРЕКЦИЯ : функция за регулиране е напълно в целия диапазон на изпълнение.Можете да преместите вградени панти шкаф soft close door нагоре или надолу, напред или назад, наляво или надясно, просто чрез затягане или чрез разхлабване на винтове.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Просто прикрепете линия бескаркасного кабинет euro към вратата, чинията към тялото и след това като ги заедно.Нашата инсталиране 'clip' позволява да се направи повече за по-малко време и с по-малко разочарование.ТИП на ПОСТАВЯНЕ : Европейска линия за шкафове са подходящи за врати без рамки шкафове.Задвижваната кабинет затваря корпус на 0 инча с интервал на 1/4 инча между врати или чекмедже.Той е подходящ също и за бескаркасного кабинет /рафтове /гардероб. КЛАПАТА БАВНО ЗАТВАРЯНЕ : Секретни гайки за дверц шкафове оборудвани с вградени амортисьори, които осигуряват меко затваряне на кабинета, преди да го пълно затваряне.Повече няма да пляскат с дверц шкафове и напомняния децата не ръкопляскате врати.СПЕЦИФИКАЦИЯ на ИНСТАЛАЦИЯ : Диаметър на купа за вериги на европейския кабинет е 35 мм, дълбочина на купата 11.5 mm, разстояние между дупките за винтове на вратата е 48 мм. И диапазон на дебелината на вратата е 16-26 mm.

Основни свойства

Diameter of the european cabinet hinges cup is 35mm, depth of the cup is 11.5mm, screw holes distance on the door is 48mm. And the range of door thickness is 16-26mm. Inset cabinet hinge's opening degree is 110 degree. :

Избор на купувачи

Затвори гардероба, нажимная капаче, самоблокирующееся устройство за отскок, с автоматична функция за заключване на шкаф, предотвратяват

BGN 0.33

Натиснете, за да отворите замъка, сензорна горна позволява вратите да отиваме все подалеч при удар вътр�

Новини