• New
Angoily 4 бр. Панти от Неръждаема Стомана Тежкотоварни Шевна Машина Сгъваема Маса флип-надолу Капак на Панти Тава за Иконом Сгъваеми Панти за Складного Масата Мебели С?

Angoily 4 бр. Панти от Неръждаема Стомана Тежкотоварни Шевна Машина Сгъваема Маса флип-надолу Капак на Панти Тава за Иконом

Оценка на продукта:
BGN 6.16

Сума
В магазина

Добър механизъм позволява той бавно представи на повърхността на масата и се затвори за плавно тихи движенияТой е с интелигентен дизайн, лесен начин на работа и ви спестява време и усилия.Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.Тази линия е изработена от висококачествена неръждаема стомана, може да се използва в продължение на дълго време. Подходящ за различни повърхности компютър, бюро, шевни машини, прозорци, врати, складного плот и т. Описание на Тази линия за тавата иконом изработени от неръждаема стомана за по-дълъг и трайни употреба.Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Този панта лесна за използване и инсталиране, което ви осигурява по-голямо удобство.Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : Неръждаема стомана.- Тази панта е изработен от висококачествена неръждаема стомана, може да се използва в продължение на дълго време.- Добър механизъм позволява той бавно представи на повърхността на масата и се затвори за плавно тихи движения.- Подходящ за различни повърхности компютър, бюро, шевни машини, прозорци, врати, складного плот и т. - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.- Той е с интелигентен дизайн, лесен начин на работа и ви спестява време и усилия.Пакетът включва 4 x панти с откидывающимися върховете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини