• New
Дръжка чекмедже OLAYA, Керамична Дръжка, Дръжки за шкафа, 4 бр, Прибиращи Остъклени Керамични Дръжки във формата на Тикви за Декорация, Врата копчето за чекмеджета Вин?

Дръжка чекмедже OLAYA, Керамична Дръжка, Дръжки за шкафа, 4 бр, Прибиращи Остъклени Керамични Дръжки във формата на Тикви

Оценка на продукта:
BGN 4.33

Сума
В магазина

? ИДЕАЛНИЯТ размер на дръжки : диаметър 1,57 инча (40 мм) и височина 1,5 инча (38 мм)-РАЗМЕР на винта : 1,4 инча, от 1 ? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Намерете място, в което искате да инсталирате такса, и да пробия дупка, след това проденьте винт с обратната страна на такси и здраво затегнете с дръжката.Той идва с винт 3-те различни размери, дължина, за да отговори на различните нужди.Така че вие не се притеснявате, че винт не е подходящ. ? ПРИЛАГАНЕТО на ДРЪЖКИ : с Тези писалки - чудесен начин да преобрази всяка стая е подходяща за дома, кухни, офис и санитарен възел.Подходящ за чекмеджета, гардероб, шкафа, кухненски шкафове, бюфет, боклук кофи, библиотеката, врати, скринове, чекмеджета, скъпоценни камъни, кабинет и още много други. ? Вземете вашата СВОЕТО ПРОСТРАНСТВО : надстройка на декора на дома си, като добавите декоративна обков в шкафове и чекмеджета.Просто добавяне на дръжки и пръчки може да освежи външния вид на цялото помещение. ? Ако срещнете някакви проблеми с тези керамични дръжки, например, поради липса на продукти или аксесоари, моля, веднага се свържете с нас, ние можем да ви върне парите или да изпратите повторно ви даде нов набор от тиквени дръжки. ? ИДЕАЛНИЯТ размер на дръжки : диаметър 1,57 инча (40 мм) и височина 1,5 инча (38 мм)-РАЗМЕР на винта : 1,4 инча, от 1. ? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Намерете място, в което искате да инсталирате такса, и да пробия дупка, след това проденьте винт с обратната страна на такси и здраво затегнете с дръжката.Той идва с винт 3-те различни размери, дължина, за да отговори на различните нужди.Така че вие не се притеснявате, че винт не е подходящ. ? ПРИЛАГАНЕТО на ДРЪЖКИ : с Тези писалки - чудесен начин да преобрази всяка стая е подходяща за дома, кухни, офис и санитарен възел.Подходящ за чекмеджета, гардероб, шкафа, кухненски шкафове, бюфет, боклук кофи, библиотеката, врати, скринове, чекмеджета, скъпоценни камъни, кабинет и още много други. ? Вземете вашата СВОЕТО ПРОСТРАНСТВО : надстройка на декора на дома си, като добавите декоративна обков в шкафове и чекмеджета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини