• New
Държач за тоалетна хартия Autumn Alley Rustic Farmhouse Barn Door | е Изработен от Топло кафяво дърво, Златисто Гофриран метал и черен метал | ще Даде на вашата баня функционален селс?

Държач за тоалетна хартия Autumn Alley Rustic Farmhouse Barn Door | е Изработен от Топло кафяво дърво, Златисто Гофриран

Оценка на продукта:
BGN 5.60

Сума
В магазина

【Селска шик】 Този малък и стилен държач за тоалетна хартия вика за промишлено фермерска къща 【Забавни детайли】 Топло выветрившееся дърво, златни плисирани калай, черен метал и мотив на вратата на плевнята, подчертават привлекателността на този основен предмет на интериора баня (също на разположение в оцинкованном гофрированном метал). 【Модернизирани скоби и гредата】 Метални скоби са разположени по-дълбоко, да задържи по-солидна гредата, така че ролка хартия сигурно се удържа на място. 【Лесна инсталация】 Просто вверните скоби, и притежателят е готов с добра създаването на стената.Стенен анкеры и болтове са включени в комплекта. 【Размери】следните Размери : 6 3/8 инча в диаметър х 5 1/8 инча височина х 4 инча в дълбочина.Той е изобразен с рулоном тоалетна хартия огромен размер. 【Селска шик】 Този малък и стилен държач за тоалетна хартия вика за промишлено фермерска къща. 【Забавни детайли】 Топло выветрившееся дърво, златни плисирани калай, черен метал и мотив на вратата на плевнята, подчертават привлекателността на този основен предмет на интериора баня (също на разположение в оцинкованном гофрированном метал). 【Модернизирани скоби и гредата】 Метални скоби са разположени по-дълбоко, да задържи по-солидна гредата, така че ролка хартия сигурно се удържа на място. 【Лесна инсталация】 Просто вверните скоби, и притежателят е готов с добра създаването на стената.Стенен анкеры и болтове са включени в комплекта. 【Размери】следните Размери : 6 3/8 инча в диаметър х 5 1/8 инча височина х 4 инча в дълбочина.Той е изобразен с рулоном тоалетна хартия огромен размер.ДЕКОРАТИВНИ и ФУНКЦИОНАЛНИ.Очарователен държач за тоалетна хартия ще донесе усещане за ферма колорит във вашия селски декор на банята.Декорирайте стената на фона на вратата на плевнята, със силно матирана черна ивица.ТОПЛИ КАФЯВИ ТОНОВЕ.Перчи депресиращо естетика, навеянной стари дървени сараями, незаконченная врата лента на хамбара се различава красиви тонове и селски текстура.Това изглежда така, като че ли тя беше потрепано слънчева светлина, штормами и времето.ЛЕСНО се МОНТИРА със СОБСТВЕНИТЕ си ръце НА СТЕНАТА.Цялото оборудване, необходимо е включено в комплекта.За монтаж не се изисква някакъв опит.Бързо и лесно!С лекота го поставете в основната си или гост на банята.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК ЗА ЛЮБОВНИК НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО В ЖИВОТА СИ.Съчетание от топло выветрившегося дърво и хладно рифленого метал прави тези предмети от първа необходимост за баня изключителни!Вземете тези атрактивни продукти от дърво и метал за себе си или като подарък за Коледа, нов дом, Ден на майката, рождени дни или просто така.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини