• New
Поставка за растенията MTYLX, Поставка За Цветя, Поставка За дисплея, Ковано Желязо, полици За Съхранение на Ins Кухненски Рафтове Настолна Преграда Подвесная Полк Сте?

Поставка за растенията MTYLX, Поставка За Цветя, Поставка За дисплея, Ковано Желязо, полици За Съхранение на Ins Кухненски

Оценка на продукта:
BGN 19.13

Сума
В магазина

☞ Ние се стремим да предоставим на всеки Клиент най-доброто преживяване за пазаруванеАко Имате някакви въпроси след получаване на стоката или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ☞ запоени съединения внимателно се полира, за да се предотврати появата на ръжда и боя. цвете рамка е твърда, а чугун е по-твърда и стабилна. ☞ фурнир нежна, показваща текстура, целия гладък след полиране, а повърхността е гладка, показваща текстура. ☞ Дебела дъска, дървен фурнир, водоустойчивост, устойчивост на надраскване и лесно за почистване. ☞ Висококачествена стоманена рамка, на процеса на пръскане, елегантен и красив, добра чистота. ☞ Ние се стремим да предоставим на всеки Клиент най-доброто преживяване за пазаруване.Ако Имате някакви въпроси след получаване на стоката или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ☞ запоени съединения внимателно се полира, за да се предотврати появата на ръжда и боя. цвете рамка е твърда, а чугун е по-твърда и стабилна. ☞ фурнир нежна, показваща текстура, целия гладък след полиране, а повърхността е гладка, показваща текстура. ☞ Дебела дъска, дървен фурнир, водоустойчивост, устойчивост на надраскване и лесно за почистване. ☞ Висококачествена стоманена рамка, на процеса на пръскане, елегантен и красив, добра чистота. ☞ Поставки за цветя ще Ви помогнат да спестите място, ще бъдат безопасни и устойчиви, а също и украса на вашата стая или градина.♦ Име на продукта : Стенен монтаж багажник ♦ Материал : МДФ + стоманена рамка ♦ Цвят, както е показано ♦ Подходящ за сцена : хол, спалня, тераса, офис и т. Аксесоар за удебеляване на плоча ♦ 2. Прост дизайн ♦ 3. Малки размери ♦ 4. Стабилна и безопасна конструкция ♦ 5. Отделно, за по-лесно съхранение ♦ Продукти включват : ♦ Поставка за цветя ×1 ♦ се Продават само стойки за цветя, а останалите елементи са подпори.♦ Ръчно измерване на данни, е възможна грешка в 1-3 см, данни икона са само за справка, моля, обърнете се към самия продукт, моля, разберете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини