• New
Катинари Travate с един и същи ключ, Никелированные Катинари с Еднакви ключ, Комплект от 12, Замък с 1-инчов скобой ширина 1-9/16 (40 mm) за складови помещения, Навеси, Гаражи и ?

Катинари Travate с един и същи ключ, Никелированные Катинари с Еднакви ключ, Комплект от 12, Замък с 1-инчов скобой ширина 1-9/16

Оценка на продукта:
BGN 16.33

Сума
В магазина

ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : Това тежкотоварни заключване на панти, изработени от 22-ри слоя поцинковане, които се припокриват помежду си и закрепляются с помощта на 8 нитовеКатинари Travate с един и същи ключ, покрити с никелово покритие, което ги прави устойчиви на атмосферни влияния и корозия.ВИСОКА СИГУРНОСТ : Закалена стомана дужка ключова замъка ще попречи на опитите му сух болторезом. 4-пинов цилиндър предотвратява ковыряние, както лагери с двойно заключване осигуряват устойчивост на поддеванию и на удар с чук.Комплект панти брави : 12 бр. еднакви катинари от ламинирана стомана с ключовете са с 24 еднакви ключове, 12 от тях може да се използва като ключ за ежедневна употреба и още 12 ключове като резерва ключ.Няма нужда да се притеснявате за загуба на ключове.Спецификация : корпус замъка ширина 1-9/16 инча (40 мм); дужка диаметър 1/4 инча (6 мм), с обща дължина 2 инча (50,8 мм), на ширина 4/5 инча (20,5 мм).Широко приложение : Нашите катинари Travate с един и същ ключ може да се използва както за вътрешни, така и за външни работи.Този водоустойчив и защитен от корозия на заключване на панти подходящ за обществени шкафчета, контейнери, складови помещения, гаражи диаметър 1/4 инча (6 мм), с обща дължина 2 инча (50,8 мм) и ширини 4/5 инча (20,5 мм).Широко приложение : Нашите катинари Travate с един и същ ключ може да се използва както за вътрешни, така и за външни работи.Този водоустойчив и защитен от корозия на заключване на панти подходящ за обществени шкафчета, контейнери, складови помещения, гаражи и навеси, ремаркета, товарни автомобили и много други.

Основни свойства

1-9/16 in. (40 mm) wide lock body; 1/4 in. (6 mm) diameter shackle with 2 in. (50.8 mm) length, 4/5 in. (20.5 mm) width. :

Избор на купувачи

Новини