• New
Kalolary Tile Grout Repair White, Водоустойчива Боя за Фугиране на плочки и Маркер за Запечатване, Туба за ремонт, Фугиране на плочки Renews Filles, 8,8 грама - 250 г, с Инструмент за Конопат?

Kalolary Tile Grout Repair White, Водоустойчива Боя за Фугиране на плочки и Маркер за Запечатване, Туба за ремонт, Фугиране

Оценка на продукта:
BGN 2.80

Сума
В магазина

【Комплект за фугиране на плочки】 Готов за употреба продукт за фугиране на шевове, най-прост продукт за фугиране на заварки на пазара!Откажете се от почистване на плочки и използвайте тубичка за фугиране, за да оцветите и пребоядиса затирку, така че тя отново изглеждаше съвсем нова 【Материали премиум-клас】 Нашият продукт е внимателно разработена с използването на формулата на водна основа, който помага за предотвратяване на появата на тъмни петна и разводите и предпазва от запушване на варов разтвор, осигуряване на наситените тъмни цветове.Нетоксичен и безопасен за употреба в затворени помещения, е екологично чист вариант. 【Битумен разтвор】 Тръба за фугиране може да не приклеиваться наскоро герметизированному разтвор.Пробвайте затирку с няколко капки вода.Ако фугите не поглъща вода в продължение на няколко минути, а след това, най-вероятно, варов разтвор е херметически. 【Комплект за ремонт фугиране】 Включва глава от неръждаема стомана, конопатку, 5 сменяеми силиконови уплътнения, топчета за конопатки, нож, тиксо.Нашият инструмент за конопатки се различава по-ясно разделение на труда, което прави процеса на конопатки по-професионални и ефективни. 【Широко приложение】 се Използва за растрескавшихся пейзажи, като плочки за баня, мивки, плочки за баня, мивки на балкони, плочки за верандата, плочки за коридора и т. Това са необходими инструменти за всеки тип проект по конопатке. Съвети : На фигура 6 е показан начина на използване на продукта, моля, проверете!. 【Комплект за фугиране на плочки】 Готов за употреба продукт за фугиране на шевове, най-прост продукт за фугиране на заварки на пазара!Откажете се от почистване на плочки и използвайте тубичка за фугиране, за да оцветите и пребоядиса затирку, така че тя отново изглеждаше съвсем нова. 【Материали премиум-клас】 Нашият продукт е внимателно разработена с използването на формулата на водна основа, който помага за предотвратяване на появата на тъмни петна и разводите и предпазва от запушване на варов разтвор, осигуряване на наситените тъмни цветове.Нетоксичен и безопасен за употреба в затворени помещения, е екологично чист вариант. 【Битумен разтвор】 Тръба за фугиране може да не приклеиваться наскоро герметизированному разтвор.Пробвайте затирку с няколко капки вода.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини