• New
LXBAMKEA Брезент За външни непромокаеми завеси, Брезент с Дебелина 1 мм от Прозрачен PVC, устойчиво на Атмосферни влияния, с Проушинами, Противоотрывные Прегради за вера?

LXBAMKEA Брезент За външни непромокаеми завеси, Брезент с Дебелина 1 мм от Прозрачен PVC, устойчиво на Атмосферни

Оценка на продукта:
BGN 33.57

Сума
В магазина

❄️ Плътен водоустойчив завеси : Средната част е изработена от прозрачен PVC материал с дебелина 1 мм, с висока непрозрачност, висока светопроницаемостью, меки и лесно складываемого; горна и долна част, изработени от морозостойкой функционална тъкан kib, която е устойчива на натяжению и износване ❄️ Защита от всякакви метеорологични условия : прозрачни завеси на 100% водоустойчив, също могат да бъдат устойчиви на uv, сняг, устойчив на атмосферни влияния, прах, запазването на топлина и т., за Да се осигури максимална степен на защита, могат да се използват по всяко време на годината. ❄️ Запазете топлината Холодостойкость : Разделителни щори могат ефективно да изолират студения вятър и пропускане на слънчевата светлина, което ви гарантира приятна и комфортна среда на обитаване на открито и поддържане на връзка с природата. ❄️ Лесна инсталация : прозрачна сянка с метални люверсами отгоре, на разстояние около 40 cm, лесно подвешивается и инсталирани; може да се използва като врата на пердета, перегородочных завеси, защитни завеси, временни стени и т. ❄️ Място на употреба : Прозрачни завеси водоустойчив и предпазва от пръски от двете страни; много подходящ за поддръжка на автомобили и прибирането на реколтата, автомоек, работилници, фабрики, веранда, тераси, беседки, перголи, патио, градина, склад, гараж, оранжерии и др ❄️ Плътен водоустойчив завеси : Средната част е изработена от прозрачен PVC материал с дебелина 1 мм, с висока непрозрачност, висока светопроницаемостью, меки и лесно складываемого; горна и долна част, изработени от морозостойкой функционална тъкан kib, която е устойчива на натяжению и износване. ❄️ Защита от всякакви метеорологични условия : прозрачни завеси на 100% водоустойчив, също могат да бъдат устойчиви на uv, сняг, устойчив на атмосферни влияния, прах, запазването на топлина и т., за Да се осигури максимална степен на защита, могат да се използват по всяко време на годината. ❄️ Запазете топлината Холодостойкость : Разделителни щори могат ефективно да изолират студения вятър и пропускане на слънчевата светлина, което ви гарантира приятна и комфортна среда на обитаване на открито и поддържане на връзка с природата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Комплект чекмеджета YYHJ, Стоманени Направляващи системи за плъзгащи, Монтирани отстрани, 3-Секционни Ръководства с Шарикоподшипниками

BGN 0.33

★ Тежки промишлена употреба фиш : е направена от висококачествен холоднокатаного листова стомана и деб

Новини