• New
plplaaoo богат на функции Разтегателна вратата на Бараката, Екскурзовод на пода Плъзгаща се врата на Бараката за Дъното на Контролирани валяк, Монтиране на стена от Въ?

plplaaoo богат на функции Разтегателна вратата на Бараката, Екскурзовод на пода Плъзгаща се врата на Бараката за Дъното на

Оценка на продукта:
BGN 11.06

Сума
В магазина

【【Вълни Отдолу】 В долната част на полето за пол има канал, който може да предпази пода от надраскване шурупом; Водач за вратата на плевнята, осигурява плавно и тихо управлението на потребителя 【【Материал】 е Изработен от закалена въглеродна стомана с черно покритие, е с висока здравина и издръжливост, размерът може да се регулира. ➤【Е подходящ за всички панелите на】 Набор от 100% абсолютно нови и висококачествени плоски две колела на долните направляващи за пол тази употреба за пода може да се използва и за панелите на вратите на всички размери. 【【Лесна инсталация】 В комплекта са включени стъпка по стъпка.В началото, моля, изберете подходящата конфигурация и вземете необходимите аксесоари.За вас е много лесно да се създаде водач на пода, като следвате инструкциите. 【【поддържайте равновесие】 За поддържане на равновесие, предотвратяване на рока и да се гарантира гладкото приплъзване на вратата на плевнята.Идва с установочным оборудване, така че лесно да настроите и инсталирате, той е безопасен за употреба в продължение на дълго време.Многофункционална Разтегателна вратата на бараката, Екскурзовод на пода плъзгаща се врата на бараката за дъното на контролирани валяк, Монтиране на стена от въглеродна стомана, Водач на долния етаж плъзгаща се врата на бараката, Обков (черна)1. Ръководство валяк за плъзгаща се врата на плевнята се намира почти на едно ниво със земята, за предотвратяване на белези повърхността на пода. Подови употреба за стенен монтаж, изработен от черна стомана с прахово покритие и се съчетава добре с повечето врати на бараката.Добавете в дома си повече функции фермерска къща.Водач за секс съчетава в себе си амбарные врати за създаване на уникален външен вид.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : въглеродна стомана Цвят : черен, както е показано на снимката Размер : прибл. 120 * 65 * 50 мм/ 4,72 "* 2,55" * 1,96"Mailto включва : 1 * Набор от входовете на ръководствата на хардуер Забележка : Лесен за инсталация, но е силно препоръчително професионално инсталиране.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини