• New
Държач за тоалетна хартия SAFETY + BEAUTY от неръждаема стомана за Мега Roll с рафт за мобилен телефон (Матиран никел, бвп на притежателя)

Държач за тоалетна хартия SAFETY + BEAUTY от неръждаема стомана за Мега Roll с рафт за мобилен телефон (Матиран никел, бвп

Оценка на продукта:
BGN 14.66

Сума
В магазина

100% Неръждаема стомана ? МОДЕРЕН ДИЗАЙН - получавате стилен държач за тоалетна хартия на ролки Mega paper + рафт / тава за мобилен телефон / notepad / резервни ролки хартия.На края на прът, на притежателя разполага с акцент, което предотвратява свободното пързалка хартия и я удари в пода. ? Кажете сбогом на НЕУДОБНИ ТОЧКА "ПРИКЛЮЧИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ" - предназначена за прилагане в ролята на мега-цигарена хартия в голям размер.Вграден универсален горния рафт (платформа, x 3,74 7,28 инча) има достатъчно място, може да се използва като стабилно тавата за резервни ролки хартия, мокри кърпички, iphone, i Pad, вази, освежителя за въздух, парфюми, часовници, ключодържатели, пепелници, цигари, запалки, чаши за вино, бира. ? ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО - изработен от неръждаема стомана SUS304 лист за лазерно рязане с дебелина 16 mm (1.Ръководство за употреба, винтове от неръждаема стомана, анкерни болтове за гипсокартон и поставяне на облицовка с плочки са включени в комплекта.Устойчив на корозия, е подходящ за жилищно и търговско предназначение, като например в хотели, ресторанти, барове ., идеалното решение за строители и изпълнители в съответствие с желанието на клиентите. ? ОСВОБОЖДАВА РЪЦЕТЕ - повдигна предния перваза рафтове позволява задържане на телефон или таблет в изправено положение.Насладете се на удобството, което тя носи за вас в този момент. ? ОГРАНИЧЕНА доживотна гаранция -Защита от ръжда, достатъчно здрава, за да се използва в продължение на целия срок на служба.На продукта е наличен с ограничена доживотна гаранция на всички производствени дефекти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини