• New
Държач за Тоалетна хартия Jahy2Tech с Рафтове за съхранение на Влажни Кърпички за Баня, Скрывающий Влажна Кърпа, Монтиране на стена, Кутия за Салфетки за Мобилен телефо?

Държач за Тоалетна хартия Jahy2Tech с Рафтове за съхранение на Влажни Кърпички за Баня, Скрывающий Влажна Кърпа, Монтиране

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

?【Многофункционален държач за тоалетна хартия】 Стенен държач за тоалетни кърпички разгъва един рулоном на рецепцията и може да побере телефон, мокри кърпички, салфетки или по-малки предмети на рафтаИдеална за главната баня за гости, банята или детската стая. ?【Специален дизайн】 Благодарение на допълнителното отделяне на елегантния за съхранение на тоалетна хартия в банята ви е удобно.Идеален за неоткриваеми за съхранение на смываемых салфетки, женски принадлежности и други стоки от първа необходимост в банята. ?【Лесна инсталация】 Две опции на инсталация, 1.Не се налага пробиване на отвори в стената, просто залепете лигав кука на стената.Лигав куката е добра адгезией и не е толкова лесно да се падне.It също може да бъде инсталиран чрез пробиване на дупки в стената.В продукта има инструкции за инсталация, така че няма нужда да се притеснявате за инсталиране. ?【Голям размер】 Държач за тоалетна хартия побира повечето кутии за мокри кърпички, а останалата част може да се купи, подробни размери вижте на снимката. ?【Твърд материал】 Диспенсер за мокри кърпички с държач за тоалетна хартия е изработена от неръждаема стомана, която не податливи на корозия, трайна и сигурна, а и има дълъг срок на служба.Пакетът включва : . 1 × Държач за тоалетна хартия с рафт. 1 × Комплекти за монтаж на винтове. 2 × Лепило за притежателя. 1× Инструкции за сглобяване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини