• New
DOITOOL 5 бр. Капаче За Защита на Врата От Неръждаема Стомана Капаче За Защита на Врата Усилительная Плоча Болт Устройство за Сигурност е Врата за Дървена Метал на Крил?

DOITOOL 5 бр. Капаче За Защита на Врата От Неръждаема Стомана Капаче За Защита на Врата Усилительная Плоча Болт Устройство

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Материал премиум-клас】 Врати защитно устройство са произведени от неръждаема стомана, не прави тази врата удар красиви, това е допълнителна сигурност за вашия дом 【Елегантен дизайн】 Тази защитна подплата достатъчно дълъг, за да покрие цялото старо дърво и лошо качество на изработката, и изглежда много красиво. 【Практичен】 Защитен щит - това е вашата първа линия на защита срещу взлом. 【Работи добре】 изящна изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност. 【Широко приложение】 Можете да се поправи или да се засили своя межкомнатный вратата опора, не с наемането на професионалист.Също много подходящ за ремонт на входната врата.Описание на Този врата хонорар е предназначен за замяна на стандартната табела.Отделни затвори и засовы с цялото комбинирана плоча отлични за повишаване на безопасността в най-уязвимо място на вратата.Изработени от неръждаема стомана, тази врата презрамки е надеждна и трайна, тя непременно ще устои на изпитанието на времето.Характеристики Материал : Неръждаема стомана.- Цвят : сребрист.- Защитна плоча - това е вашата първа линия на защита срещу взлом. - Врати защитно устройство са произведени от неръждаема стомана, този вратата удар не изглежда добре, това е допълнителна сигурност за вашия дом. - Тази защитна подплата достатъчно дълъг, за да покрие цялото старо дърво и лошо качество на изработката, и изглежда, за нея е много красиво.- Можете да се поправи или да се засили своя межкомнатный вратата опора, не с наемането на професионалист.Също много подходящ за ремонт на входната врата. - Изящна изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Пратката включва 5 x защитни облицовки за врати.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини