• New
Детска Стълба Защитна мрежа, Градинска мрежа за ограда, Ракита мрежа от пеньковой въжета, Подходящи за декорация на Коледното парти, Защита на стълбища, тераси, ска?

Детска Стълба Защитна мрежа, Градинска мрежа за ограда, Ракита мрежа от пеньковой въжета, Подходящи за декорация

Оценка на продукта:
BGN 282.99

Сума
В магазина

★ Размер на защитни мрежи : въже с дебелина 8 мм, а разстоянието между мрежи 8x8 см, 8x10 см, 8x12, вижте Дали ви желания цвят и размер няма тук, можете да отидете на линка по-долу, за да отидете в магазина и да получите повече размери, цветове, или се свържете с нас по електронната поща display ★ Използването на мрежата срещу падане : Много деца отпадат от сградата, нека се знае, че безопасността на децата не може да се пренебрегне, тя също може да се използва като мрежа за котки, за да защити малките домашни любимци от падане. ★ Декоративна мрежа за сцена : идеален за стълбища, тераси, бижута, закачане на дрехи, фотостен, детски градини, огради стадиони, таван мрежи, мрежи за защита на растенията и много други приложения. ★ Процеса на защитна мрежа : отлично отношение към работата, изискана изработка, ръчно тъкане, създаване на сложна, старинна красота, строг контрол на качеството, гаранция за липса на загуби. ★ Съвет за безопасност : Моля, редовно проверявайте защитна мрежа на предмета на опасност, причинена от различни външни или човешки фактори, и заменяйте го навреме, за да се гарантира личната сигурност на детето. ★ Размер на защитни мрежи : въже с дебелина 8 мм, а разстоянието между мрежи 8x8 см, 8x10 см, 8x12, вижте Дали ви желания цвят и размер няма тук, можете да отидете на линка по-долу, за да отидете в магазина и да получите повече размери, цветове, или се свържете с нас по електронната поща display. ★ Използването на мрежата срещу падане : Много деца отпадат от сградата, нека се знае, че безопасността на децата не може да се пренебрегне, тя също може да се използва като мрежа за котки, за да защити малките домашни любимци от падане. ★ Декоративна мрежа за сцена : идеален за стълбища, тераси, бижута, закачане на дрехи, фотостен, детски градини, огради стадиони, таван мрежи, мрежи за защита на растенията и много други приложения. ★ Процеса на защитна мрежа : отлично отношение към работата, изискана изработка, ръчно тъкане, създаване на сложна, старинна красота, строг контрол на качеството, гаранция за липса на загуби. ★ Съвет за безопасност : Моля, редовно проверявайте защитна мрежа на предмета на опасност, причинена от различни външни или човешки фактори, и заменяйте го навреме, за да се гарантира личната сигурност на детето.Коноп веревочная окото декоративна мрежа ретро бар ресторант таван декоративна преграда риболовна мрежа за катерене мрежа защитна мрежа за сигурността на въжето ★ Характеристики на продукта Ръчна работа с различни спецификации и опции за задоволяване на различни нужди.Коноп мрежа е лесен за инсталиране.За да се свържете железни или дървени парапети и прозоречни коридори, той е подходящ за вътрешни и външни тераси.Осигурете на своите деца конопляными мрежи, така че те да не падат от опасни висоти, като стълбища, тераси, прозорци и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Навинчивающиеся, пухкава подплата, за мебели X-Протектор 24 БР - Защитни облицовки за крака на стола 0,8 инча за паркет - Висококачествени

BGN 8.35

✌️ Сте уморени от надраскване на вашите подове?Искате да се отървете от тях?Пухкава подплата за мебели

Новини