• New
CLISPEED палатки на къмпинг мулти - дупка чадър здрава въже вятър ключалката палатка въже скрепителни елементи къмпинг въже обтегач на вятъра въже обтегач открит пала?

CLISPEED палатки на къмпинг мулти - дупка чадър здрава въже вятър ключалката палатка въже скрепителни елементи къмпинг

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

ОПРЕДЕЛЯНЕ на ВЪЖЕТА за палатки : Изработено от висококачествен и надежден материал от алуминиева сплав, трайно и лесноОБТЕГАЧ ЗА ВЯТЪРНА ВЪЖЕ ЗА КЪМПИНГ : Можете да закупите на ключалката на достъпна цена.ЗДРАВА обтегач за ВЯТЪРНА въжета : Лек и портативен размер, лесно и е много удобен за носене.Обтегач за катерене с въже за къмпинг : Също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които се занимават с къмпинг, те да го направят.ФИКСИРАНИ КЛЮЧАЛКАТА на ВЯТЪРНА въже : отлично защитават вашата палатката от вятър и дъжд.ОПРЕДЕЛЯНЕ на ВЪЖЕТА за палатки : Изработено от висококачествен и надежден материал от алуминиева сплав, трайно и лесно.ОБТЕГАЧ ЗА ВЯТЪРНА ВЪЖЕ ЗА КЪМПИНГ : Можете да закупите на ключалката на достъпна цена.ЗДРАВА обтегач за ВЯТЪРНА въжета : Лек и портативен размер, лесно и е много удобен за носене.Обтегач за катерене с въже за къмпинг : Също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които се занимават с къмпинг, те да го направят.ФИКСИРАНИ КЛЮЧАЛКАТА на ВЯТЪРНА въже : отлично защитават вашата палатката от вятър и дъжд.Списък на пакетите 15 x пряжек за вятърна въжета за палатки Особености - Материал : алуминиева сплав - Цвят : червен, син и черен - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе добри впечатления. - Можете да го изпратите на най-скъпите си семейства и близки приятели, които отиват на екскурзия, или се занимават с катерене, като подарък. - много проста на вид, но те са практични, когато ги използвате. -Размер : около 3,70 X2,70 X1,50 см / 1,45 X1,06 X0,59 инча - Произведен от висококачествен и надежден материал от алуминиева сплав, твърд и не е лесен. -Малък размер и леко тегло, можете да го носите лесно и удобно.Информация за стоки, Тези катарами за къмпинг, изработени от висококачествен материал, за по-дълга употреба.Той изглежда по такъв прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които отиват на екскурзия, това им хареса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дымчатые дръжки и тяга За Кожа, кабинет, Дръжки за шкафа и Оборудване за Спалня, чекмеджето на шкафа, Кухня, 1 бр. (Цвят: C-4614-Мятно-зелен)

BGN 24.52

Дръжки и сцепление чекмеджета 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】.Дръжки и сцеплен�

Новини