• New
CZDYUF 5 бр./компл. Здрави панти от неръждаема стомана, 4-инчов линии, Сверхпрочных Дървени каси за Врати на панти, Вътрешни внеосевых линии (Цвят: D)

CZDYUF 5 бр./компл. Здрави панти от неръждаема стомана, 4-инчов линии, Сверхпрочных Дървени каси за Врати на панти, Вътрешни

Оценка на продукта:
BGN 17.40

Сума
В магазина

Прост, но не е прост : един напълно нов стил на дизайн, универсален стил, харесва на цялото семейство Материал от неръждаема стомана-издържа на изпитанието на времето : не се страхува от корозия, на киселинно-алкалния, окислително въздействие, лесно се поддава на корозия от пот и години, по-високо качество от тази на другите материали.Материал : Неръждаема стомана.Цвят : златен, черен, мед.Технически характеристики на : 4-инчов панти от неръждаема стомана.Прост, но не е прост : един напълно нов стил на дизайн, универсален стил, харесва на цялото семейство. Материал от неръждаема стомана-издържа на изпитанието на времето : не се страхува от корозия, на киселинно-алкалния, окислително въздействие, лесно се поддава на корозия от пот и години, по-високо качество от тази на другите материали.Материал : Неръждаема стомана.Цвят : златен, черен, мед.Технически характеристики на : 4-инчов панти от неръждаема стомана.Прост, но не е прост : един напълно нов стил на дизайн, универсален стил, харесва на цялото семейство. Материал от неръждаема стомана-издържа на изпитанието на времето : не се страхува от корозия, на киселинно-алкалния, окислително въздействие, лесно се поддава на корозия от пот и години, по-високо качество от тази на другите материали.Материал : Неръждаема стомана.Цвят : златен, черен, мед.Технически характеристики на : 4-инчов панти от неръждаема стомана.цветово оформяне : просто и стилно, универсално приложим за : вратите, шкафове и други предмети В комплекта са включени : 5 линии Забележки : 1. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 2. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.(Продава само основен продукт, а не други продукти) шкафове, задвижваната и страничните панели, които са разположени на едно ниво.Тази верига за приготвяне на равиоли е буфер функция.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини