• New
Yinpecly 54 mm x 16 mm Двойно Дупки D Пръстен Закачалки За картини Гама от Оборудване Комплект за Декорация на Дома Висящи Часовници, Картини, Произведения на изкуството Тво?

Yinpecly 54 mm x 16 mm Двойно Дупки D Пръстен Закачалки За картини Гама от Оборудване Комплект за Декорация на Дома Висящи Часовници,

Оценка на продукта:
BGN 5.86

Сума
В магазина

【РАЗМЕРИ】 - Общият размер : 54 мм x 16 мм / 2,13 "x 0,63" (ДхШ); Материал : желязо, Покритие : никелированное покритие; Цвят : бронз 【МАТЕРИАЛ】- Изработен е от желязо, а повърхността е покрита с никел, устойчиви на корозия и не ръждясва. 【ПРЕДИМСТВО】-Повърхността на куката е гладка и без чеп; Можете да окачите на красиви произведения на изкуството на стената, направи стаята на вашето дете е по-скъп, както и да предложат на елегантност във вашия офис, подобряване на стила на вашия хол и т. за Да можете да се чувстват по-топъл и уютен пространство. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 - За рамки за картини, сватби, цифрова живопис, кръстат бод, рамки за картини, китайска живопис, изложба живопис, модерните стенни часовници и т. 【Осъществяване съдържание】-Предпоставка Съдържание : 30 x D-образни суспензии за картини (крепежни винтове в комплекта не са включени). 【РАЗМЕРИ】 - Общият размер : 54 мм x 16 мм / 2,13 "x 0,63" (ДхШ); Материал : желязо, Покритие : никелированное покритие; Цвят : бронз. 【МАТЕРИАЛ】- Изработен е от желязо, а повърхността е покрита с никел, устойчиви на корозия и не ръждясва. 【ПРЕДИМСТВО】-Повърхността на куката е гладка и без чеп; Можете да окачите на красиви произведения на изкуството на стената, направи стаята на вашето дете е по-скъп, както и да предложат на елегантност във вашия офис, подобряване на стила на вашия хол и т. за Да можете да се чувстват по-топъл и уютен пространство. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 - За рамки за картини, сватби, цифрова живопис, кръстат бод, рамки за картини, китайска живопис, изложба живопис, модерните стенни часовници и т. 【Осъществяване съдържание】-Предпоставка Съдържание : 30 x D-образни суспензии за картини (крепежни винтове в комплекта не са включени).Закачалки за картини Yinpecly D Ring Хардуерно описание : 1. Изработен е от желязо, повърхност е покрита с никел, устойчив на корозия и е трайна употреба. Подходящ за рамки за картини, часовници, декоративни картини и други суспензии. Дръж красиви произведения на изкуството на стената, направете стаята на вашето дете е по-скъп, доведете елегантност във вашия офис, ще подобри стила на вашия хол и др Параметри : Материал : желязо Цвят : бронз Украса : никелевое покриване на Общия размер : 54 мм x 16 мм / 2,13 "x 0,63" (ДхШ) Осъществяване Съдържание : 30 закачалки за картини с D-образен пръстен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини