• New
Cusstally стойка за Ролка Хартия от Неръждаема Стомана, Стойка за монтиране на Стена Тоалетни Кърпички, Телевизор, Безплатен Поставка, Опаковка, срок на годност за Дома?

Cusstally стойка за Ролка Хартия от Неръждаема Стомана, Стойка за монтиране на Стена Тоалетни Кърпички, Телевизор, Безплатен

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Отделно стои дизайн за всяка баняМатериал : Държач за тоалетна хартия е изработена от високо устойчив материал - неръждаема стомана е здрава и много лесен за почистване.Самоклеящийся : В задната част на притежателя за тоалетни салфетки има самозалепваща лента, като силен адгезией и водонепроницаемостью.Силна приложимостта на : Прост и щедър дизайн, подходящ за тоалетни, баня, кухня. цилиндричен прът улеснява теглене на хартиени кърпи. може да се стойка за притежателя на тоалетна хартия.Лесна инсталация : Не пробиване на притежателя за тоалетна хартия, не се нуждаят от професионални инструменти, без пирони, без пробиване и увреждане на стените.Можете да си го сложите в желаната позиция.Отделно стои дизайн за всяка баня.Материал : Държач за тоалетна хартия е изработена от високо устойчив материал - неръждаема стомана е здрава и много лесен за почистване.Самоклеящийся : В задната част на притежателя за тоалетни салфетки има самозалепваща лента, като силен адгезией и водонепроницаемостью.Силна приложимостта на : Прост и щедър дизайн, подходящ за тоалетни, баня, кухня. цилиндричен прът улеснява теглене на хартиени кърпи. може да се стойка за притежателя на тоалетна хартия.Лесна инсталация : Не пробиване на притежателя за тоалетна хартия, не се нуждаят от професионални инструменти, без пирони, без пробиване и увреждане на стените.Можете да си го сложите в желаната позиция.Абсолютно свободно стоящ дизайн за всяка баня Спецификация : Вид на продукта : Стойка за ролка хартия Материал : неръждаема стомана Размер : 16x8,2 см / 6,30x3,23опциональный цвят : черен, сребрист Количество : 1бр.

Основни свойства

Item Type:
Roll Paper Holder Rack
Material:
Stainless Steel
Size:
16x8.2cm/6.30x3.23in
Optional color:
Black,Silver
Quantity:
1Pc

Избор на купувачи

Новини