• New
Хонорар вратите на гардероба GANFANREN Мебелен Врата Стопор, една врата по-близо, Здрава Супермощная неодимовая капаче (Цвят: B)

Хонорар вратите на гардероба GANFANREN Мебелен Врата Стопор, една врата по-близо, Здрава Супермощная неодимовая капаче

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Изработен е от материал от неръждаема стоманаЛесен за инсталиране винтове (не са включени в комплекта).Може да се използва в продължение на дълго време.Идва с винтове за лесна инсталация.Подходящ за врати, прозорци, навеси, чекмеджета, шкафове и т., Подходящ за дървени врати, метални врати и т. може ефективно да защитят личните си данни и тайни, както и да повиши сигурността на вашите помещения.Подробна информация за продукта : Спецификация : Материал : алуминиева сплавцвет, както е показано Размер : както е показано едно водоустойчив.Подходящ за повечето бравите на вратите на магазините.Пратката включва : 1 * система за заключване на вратите. Забележка : поради различните източници на светлина и монитори цвета на продукта на снимката и може да се различават от действителния продукт.Толеранс на измерване е +/- 1-3 виж Малко тегло.

Основни свойства

Material:
aluminum alloy
Color as shown:
Size:
as shown
Weatherproof. Rustproof. waterproof.:
Fits most storefront door locks.:
Package Included:
1* Door lock.:
Note:
Different lights and monitors may cause the item in the picture to be a different color than the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.
Light weight. :

Избор на купувачи

Новини