• New
Държач за Тоалетна хартия от 2 теми Премиум-клас от SUS304 Неръждаема Стомана, Неръждаема Стенен Държач за Тоалетни Ролки, Без Пробиване, Държач за Тоалетни Кърпички з?

Държач за Тоалетна хартия от 2 теми Премиум-клас от SUS304 Неръждаема Стомана, Неръждаема Стенен Държач за Тоалетни Ролки,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Премиум качество】 самоклеящийся държач за тоалетна хартия е изработена от стандартната неръждаема стомана SUS304, антикоррозийный и антикоррозийный, здрав и издръжлив77", Подходящ за повечето ролки тоалетна хартия. 【Самозалепващи】 основа за притежателя на тоалетна хартия със самозалепваща подложка, здрава адхезия, водоустойчив, оставете за 24 часа, преди нещо да се мотае, може да го направи по-трайни. 【Лесна инсталация】 Не се налага пробиване на дупки, за да разруши стената, можете да я закачите на всяко хоризонтално или вертикално положение, което искате. 【Спестяване на пространство】 Този държач за тоалетна хартия е прост и стилен дизайн, и самоклеящийся стенен тип закрепване ще ви помогне да спестите място и да придадат на вашата баня по-чист вид. 【Премиум качество】 самоклеящийся държач за тоалетна хартия е изработена от стандартната неръждаема стомана SUS304, антикоррозийный и антикоррозийный, здрав и издръжлив.77", Подходящ за повечето ролки тоалетна хартия. 【Самозалепващи】 основа за притежателя на тоалетна хартия със самозалепваща подложка, здрава адхезия, водоустойчив, оставете за 24 часа, преди нещо да се мотае, може да го направи по-трайни. 【Лесна инсталация】 Не се налага пробиване на дупки, за да разруши стената, можете да я закачите на всяко хоризонтално или вертикално положение, което искате. 【Спестяване на пространство】 Този държач за тоалетна хартия е прост и стилен дизайн, и самоклеящийся стенен тип закрепване ще ви помогне да спестите място и да придадат на вашата баня по-чист вид.Практичен дизайн : ➤ Този държач за тоалетна хартия е прост и стилен дизайн, и самоклеящийся стенен тип закрепване ще ви помогне да спестите място и да придадат на вашата баня по-чист вид.77", Подходящ за повечето ролки тоалетна хартия. - Няма нужда от пробиване на дупки, за да разруши стената, можете да се залепи за нея в никакъв хоризонтално или вертикално положение, което искате. - Самоклеящийся : лепило, подходящи за гладки повърхности, като дърво, теракота, мрамор, метал и стъкло.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини