• New
XWWDP 2 бр. Химикалки и сцепление Антична Бронзова Глава на Лъв Дърпа дръжки на Вратите чекмедже на шкафа, един чук (Цвят: Червен бронз, Размер: 40x67 мм)

XWWDP 2 бр. Химикалки и сцепление Антична Бронзова Глава на Лъв Дърпа дръжки на Вратите чекмедже на шкафа, един чук (Цвят:

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Красива украса и най-добрият заместител на вашите мебелиАнтичен стил, дизайн с глава на лъв.Подходящ за домашна обков за интериорни врати, шкаф, гардероб, гардероб, книжния шкаф, чекмедже, кухненски шкаф и т. Лесен за инсталиране и издръжлив на употреба, крепежный винт е включена в комплекта.Изработени от качествен меден материал, той е бърз, стабилен и не ръждясва и не избледнява.Красива украса и най-добрият заместител на вашите мебели.Античен стил, дизайн с глава на лъв.Подходящ за домашна обков за интериорни врати, шкаф, гардероб, гардероб, книжния шкаф, чекмедже, кухненски шкаф и т. Лесен за инсталиране и издръжлив на употреба, крепежный винт е включена в комплекта.Изработени от качествен меден материал, той е бърз, стабилен и не ръждясва и не избледнява.Характеристика : Красива украса и най-добрият заместител на вашите мебели.Античен стил, дизайн с глава на лъв.Подходящ за домашна обков за интериорни врати, шкаф, гардероб, гардероб, книжния шкаф, чекмедже, кухненски шкаф и т. Лесен за инсталиране и издръжлив на употреба, крепежный винт е включена в комплекта.Изработени от качествен меден материал, той е бърз, стабилен и не ръждясва и не избледнява.Материал : Античен сплав, Цвят : Сребро, злато, Червен бронз, Зелено бронз, Размер : Малък Размер : 40 x 67 мм / 1,65 х 2,64 инча Списък : 2 x Забележки : 1. При измерения ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основните стоки, други декорации не се продават.

Основни свойства

Избор на купувачи

Затвори гардероба, нажимная капаче, самоблокирующееся устройство за отскок, с автоматична функция за заключване на шкаф, предотвратяват

BGN 0.33

Натиснете, за да отворите замъка, сензорна горна позволява вратите да отиваме все подалеч при удар вътр�

Новини