• New
10 Комплекта запирающихся пыленепроницаемых защитни средства найлон изолация 38 мм за електрически, Хидравличен вътрешно и външно заключване (жълт)

10 Комплекта запирающихся пыленепроницаемых защитни средства найлон изолация 38 мм за електрически, Хидравличен вътрешно

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Функция】 от двете страни На корпуса на монтираните на замъка има надписи, един от които предупреждава хората да спре да им се радват, а другата представлява етикет за запис на повече информация 【Характеристики】Този окачени заключване здрав, компактен, лек, не обесцвечивается, не избледняват, устойчиви на корозия, високи температури на въздуха и е подходящ за електрическо, хидравлично или пневматично заключване отвътре и отвън на помещенията. 【Материал】 е Изработен от инженерната пластмаса усилена нейлоном PA, с вградена конструкция на корпуса, устойчивост на топлина (-57 ℃ + 177 ℃) и удар. 【Изпълнение】Запорное устройство, произведено от висококачествени непроводящего термопластични с добра устойчивост на топлина и устойчивост на износване. 【Удобство】Стоманена запорная греда е покрита с покритие покритие и има надпис с възможност за запис, която може многократно да се избърсват и се прилага за удобство на употреба. 【Функция】 от двете страни На корпуса на монтираните на замъка има надписи, един от които предупреждава хората да спре да им се радват, а другата представлява етикет за запис на повече информация. 【Характеристики】Този окачени заключване здрав, компактен, лек, не обесцвечивается, не избледняват, устойчиви на корозия, високи температури на въздуха и е подходящ за електрическо, хидравлично или пневматично заключване отвътре и отвън на помещенията. 【Материал】 е Изработен от инженерната пластмаса усилена нейлоном PA, с вградена конструкция на корпуса, устойчивост на топлина (-57 ℃ + 177 ℃) и удар. 【Изпълнение】Запорное устройство, произведено от висококачествени непроводящего термопластични с добра устойчивост на топлина и устойчивост на износване. 【Удобство】Стоманена запорная греда е покрита с покритие покритие и има надпис с възможност за запис, която може многократно да се избърсват и се прилага за удобство на употреба.【Функция】 от двете страни На корпуса на монтираните на замъка има надписи, един от които предупреждава хората да спре да им се радват, а другата представлява етикет за запис на повече информация.

Основни свойства

Item Type:
 Lockout Lock
Material:
Nylon PA+Steel
Use:
Suitable for Petroleum, gas, chemical, power, nuclear energy, logistics transport, machinery manufacturing
Size:
Lock beam diameter 6mm/0.24in, length 38mm/1.5in
Package List:
10 x Lockout Lock 20 x Key

Избор на купувачи

Новини