• New
Лъжици Детска Лъжичка 304 Неръждаема Стомана, Творчески Сладък Набор вилици, Скъпа Котешка Лъжица, Лъжица за домашна супа за хранене на бебето (Цвят: 1 пакет)

Лъжици Детска Лъжичка 304 Неръждаема Стомана, Творчески Сладък Набор вилици, Скъпа Котешка Лъжица, Лъжица за домашна

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Нашите супени лъжици внимателно проектирани, за да придадат на вашата трапеза повече елегантност и класаМоже да се смесват и мач с ваше разположение прибори, за да се превърне ежедневното празник в изискана празник.Материал : 304 храни от неръждаема стомана; размер : 10,5x2,9 см; тегло на един : 22,7 g; опаковка : 1/2 бр. Той е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304 и удебелени стомана, което го прави по-надеждни за използване.Целият корпус лъжици полирана до блясък и лесно за почистване, в нея лесно се размножават бактерии, и тя е по-полезен за здравето.Целият корпус полирана и лъскав, и няма да има никакви инциденти, като ожулвания по време на употреба, брус и драскотини по горловине.Нашите супени лъжици внимателно проектирани, за да придадат на вашата трапеза повече елегантност и класа.Може да се смесват и мач с ваше разположение прибори, за да се превърне ежедневното празник в изискана празник.Материал : 304 храни от неръждаема стомана; размер : 10,5x2,9 см; тегло на един : 22,7 g; опаковка : 1/2 бр. Той е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304 и удебелени стомана, което го прави по-надеждни за използване.Целият корпус лъжици полирана до блясък и лесно за почистване, в нея лесно се размножават бактерии, и тя е по-полезен за здравето.Целият корпус полирана и лъскав, и няма да има никакви инциденти, като ожулвания по време на употреба, брус и драскотини по горловине.Материал : 304 храни от неръждаема стомана; размер : 10,5x2,9 см; тегло на една опаковка : 22,7 g; опаковка : 1/2 бр. Той е изработен от 304 хранително-вкусовата неръждаема стомана и удебелени стомана, което го прави по-надеждни за използване.Целият корпус лъжици изгладен и полирани, лесни за почистване, в него лесно се размножават бактерии, и това е полезно за здравето. Целият корпус лъжици полирана и лъскав, и няма да има никакви инциденти, като ожулвания по време на употреба, брус и драскотини по устата. Тази серия лъжици разработен с креативни мультяшными дизайн, подходящи за ежедневна доставка на вашите деца.

Основни свойства

Избор на купувачи

Молокоотсос,Носене Молокоотсос, Молокоотсос без ръце, Преносим Молокоотсос, Молокоотсос без ръце, Безжичен Молокоотсос, Молокоотсос

BGN 32.29

1 Молокоотсос Hands free, преносим молокоотсос.Електрически молокоотсос.Препоръки за избор на режим : първо �

Новини