• New
SOIMISS 20pcs Накладки за гърдите, Калъф За зърната За бременни, Накладки За Хранене, за Многократна употреба Накладки за рак на гърдата, Лигавицата на Зърното За Бременн?

SOIMISS 20pcs Накладки за гърдите, Калъф За зърната За бременни, Накладки За Хранене, за Многократна употреба

Оценка на продукта:
BGN 9.78

Сума
В магазина

Хлопчатобумажный моющийся за многократна употреба : Фланец : Уплътнение за хранене има три слоя конструкция срещу разлив държи сухи през деня и през нощта. външен слой предотвратява попадането на мляко в горната част на ръката.Подложки за хранене на майките : Миещи се тампони за гърди : От майки обикновено протича майчиното мляко, можете да използвате нашите подложки за хранене, за да останат сухи и уверени.Накладки за гърдите на мама : Изработени от трайни материали, добре абсорбира вода и може да се използва със спокойна душа.Тъканни накладки за гърдите : Водопоглъщаемост : Изработени от висококачествени и здрави памучни материали, добре абсорбират вода, затова може да ги носят със спокойна душа.Грижа за гърдите : Интелигентен дизайн : Интелигентен дизайн му позволява да е идеално прилепва плътно към гърдите си и ви осигурява по-добър опит в използването.Списък на пакетите 20 x подложки за гърдите Характеристики - Повече не трябва да се харчат пари на еднократни подложки за хранене.Нашите миещи се уплътнения за гърдите - това е за многократна употреба подложки за сутиена за кърмене. - Гъвкави подложки за хранене в удобна и практична опаковка продукти. - Той може да закрие гърдите, за предотвратяване на случайна изтичане на вашата пижами и спално бельо по време на нощно кърмене, закривайки тампони за зърната. - Цвят : на Бели еднократни подложки за хранене. - Майките тече кърмата, това е нормално, можете да използвате нашите подложки за хранене, за да се запази суха и увереност в себе си. - Материал : Памук ултра удобни подложки за хранене. - материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и комфорт филтър нагрудных накладки. - Размер : Около 10,00 X10,00 X0,60 см / 3,93 X3,93 X0,24 инча подложки за предотвратяване на разлив.Информация за стоки, Подложки за кърмачки, Тези подложки за хранене позволяват да се избегнат неприятни течове и петна от кърма на бюстгальтерах за кърмене или топиках за хранене.Накладки за зърната на гърдите при кърменето покриват Те са добре абсорбира вода и се пропускат въздух, което позволява да се използва с комфорт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Голяма кръгла Маса Мат Тълпата Детска Добавка Силиконовата Бутилка Лъжица За Готвене Тренировочная Кухня, Трапезария и Бар Официално

BGN 36.04

Размер : 20,3x5,2 см / 8x2,05 инчаЛесна употреба : Ергономична форма, лесно се използва до последната.Просто нап

Новини